Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarny protest 23.03

~~Płowożółty Cis niezalogowany
28 marca 2018r. o 13:38
Jej zdaniem 17-20 tys. to nie dużo "jak na protest, który był robiony z ogromną emocją i z wielką mobilizacją". - Jechały autokary z całej Polski. Nie jest to protest przerażający - komentowała.
- My obserwowaliśmy na kontach społecznościowych, jak to się rozwijało. Pierwsza wersja była taka, że w całej Polsce, w wielu miastach, będą strajki. Potem się okazało, kiedy te strajki nie przyciągały zbyt dużej liczby uczestników, czyli perspektywa na ściągnięcie dużej liczby ludzi nie była wielka, zaczęto organizować autokary i one pojechały na Warszawę. Tu jest więc jakby kwestia liczebności, ale jest też kwestia samego postulatu: naprawdę, w cywilizowanym, nowoczesnym państwie nie można pozwalać na dyskryminację osób niepełnosprawnych i nie można pozwalać na to, żeby kogoś na etapie prenatalnym, czy jakimkolwiek innym, selekcjonować i pozwalać na zabijanie - powiedziała w programie #RZECZoPOLITYCE Kaja Godek.

Policja mówiła nawet zaledwie o 8 tysiącach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonkawobrązowa Róża niezalogowany
28 marca 2018r. o 14:08
Było 300 osób.
~~Różowoczerwony Rozpław niezalogowany
28 marca 2018r. o 14:13
~~Ciemnobrązowy Zaślaz napisał(a): temu wyżej ewidentnie brak argumentów. Prewencyjnie poucinajmy wszystkim chodzącym do kościoła. Całe szczęście, że ja tam nie chadzam, chociaż "obrońcą życia" jestem. I teraz nie wiem czy to źle, że nie chadzam, czy źle, że obrońcą jestem. Poplątanie z pomieszaniem.

Ciemny ,dlaczego postulujesz ucinanie ptaka wszystkim chodzącym do kościoła .? Ucinać tylko księżom pedofilom .No chyba ze masz takiego w rodzinie ,wtedy to zrozumiałe .
Chadzaj sobie jak czujesz potrzebę ,pewnie też ,jako obrońca życia , hojnie wspierasz rodziny mające na utrzymaniu dziecko -roślinkę .
~~Ciemnobrązowy Zaślaz niezalogowany
28 marca 2018r. o 14:19
~~Różowoczerwony Rozpław napisał(a):
~~Ciemnobrązowy Zaślaz napisał(a): temu wyżej ewidentnie brak argumentów. Prewencyjnie poucinajmy wszystkim chodzącym do kościoła. Całe szczęście, że ja tam nie chadzam, chociaż "obrońcą życia" jestem. I teraz nie wiem czy to źle, że nie chadzam, czy źle, że obrońcą jestem. Poplątanie z pomieszaniem.

Ciemny ,dlaczego postulujesz ucinanie ptaka wszystkim chodzącym do kościoła .? Ucinać tylko księżom pedofilom .No chyba ze masz takiego w rodzinie ,wtedy to zrozumiałe .
Chadzaj sobie jak czujesz potrzebę ,pewnie też ,jako obrońca życia , hojnie wspierasz rodziny mające na utrzymaniu dziecko -roślinkę .

przeczytaj jeszcze raz co napisałem... pomyśl i odpisz :)
~~Szarawozielona Acidantera niezalogowany
28 marca 2018r. o 15:00
~~Ciemnobrązowy Zaślaz napisał(a):
~~Różowoczerwony Rozpław napisał(a):

przeczytaj jeszcze raz co napisałem... pomyśl i odpisz :)

Napisz co napisałeś ? .Jestem ciekawa
28 marca 2018r. o 15:16
pisdzielce wyciągają trupa -nowelizację ustawy- z szafy gdy sami coś s.pier..dolą i chcą to przykryć (IPN, pseudo_nagrody, brak publikacji orzeczeń, rozpierduchę KRS itd.)

Ustawa z 1993 roku zezwala na dokonanie aborcji, gdy

- ciąża stanowi zagrożenie dla życia lub zdrowia kobiety,

- jest duże prawdopodobieństwo ciężkiego i nieodwracalnego upośledzenia płodu albo nieuleczalnej choroby zagrażającej jego życiu

lub

- gdy ciąża powstała w wyniku czynu zabronionego (jak gwałt czy kazirodztwo)

Dotyczy tylko 3-8% kobiet. Reszta to wierzący im wiara zabrania - aborcji.
~~Śnieżnobiały Kalocefalus niezalogowany
28 marca 2018r. o 15:25
~~Zielonkawobrązowa Róża napisał(a): pisdzielce wyciągają trupa -nowelizację ustawy- z szafy gdy sami coś s.pier..dolą i chcą to przykryć (IPN, pseudo_nagrody, brak publikacji orzeczeń, rozpierduchę KRS itd.)

Ustawa z 1993 roku zezwala na dokonanie aborcji, gdy

- ciąża stanowi zagrożenie dla życia lub zdrowia kobiety,

- jest duże prawdopodobieństwo ciężkiego i nieodwracalnego upośledzenia płodu albo nieuleczalnej choroby zagrażającej jego życiu

lub

- gdy ciąża powstała w wyniku czynu zabronionego (jak gwałt czy kazirodztwo)

Dotyczy tylko 3-8% kobiet. Reszta to wierzący im wiara zabrania - aborcji.

Masz jakieś problemy? Bo cały czas powtarzasz to samo i nic nie rozumiesz z tego, co piszą inni.
Obecna propozycja dotyczy tylko aborcji ze względów eugenicznych (sprawdź w słowniku to słowo, jak nie rozumiesz). A ty powtarzasz bzdury.
28 marca 2018r. o 15:36
"Jeśli ustawa wejdzie w życie, kobiety będą zmuszane do rodzenia dzieci bez mózgu, z wnętrznościami na wierzchu, z niewykształconymi układami umożliwiającymi przeżycie – bo na tym m.in. polegają ciężkie upośledzenia płodu. Życie tych dzieci będzie trwającą godziny, dni, miesiące lub lata bolesną agonię."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza