#Pannazdzieckiem nieaktywny 27 października 2018r. o 17:57
Jaanoo napisał(a): [img=1540652457_br1ng5g.jpg]
No to ja przypomnę brata.
Zastanów się Jnko , co ten facet gadał. W sześćdziesiątym ósmym , kiedy miałem dwa lata , larum podnieśli , że wypędzeni , ze dwa lata temu Duda płakał pod Ścianą Płaczu , że larum podnieśli. Jeśli wydaje Ci się , że prezio PISU jest Polakiem , to jeszcze to sobie włóż do głowy :
Bolo , Olo i Schetyna , to ta sama banda
Dzisiaj pan Przemysław Moszczyński zrugał mnie jak burą sukę za blade pojęcie o ekonomii . Nawet nie próbowałem się z Nim kłócić , ale swoje wiem Przemo .
Jeszcze raz dziękuję Ci , Roman by nie przyjechał :)
Nie jestem antysemitą. Ja po prostu chronicznie nie cierpię oszustów.
Przemo , Pani Izo miłego wieczoru Wam życzę :) Mój szacunek i ... zazdrość :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
hej ...y ....
jak to jest że w waszym sejmie pojawiają się zaproszeni goście będący blisko z niemieckimi neofaszystami ?
to kolejny zapis do ciągle wydłużającej się listy waszej hańby :]
i wy pierdzielicie o jakimś świecie ''niepodległości''?
i wy mienicie się dzisiaj ''patriotami''?
obyście jak najszybciej skończyli na ''śmietniku historii''
~~Zazieleniała Bergenia niezalogowany 28 października 2018r. o 4:56
Mierzeja Wiślana będzie przekopana i wybudowany zostanie tam kanał. Inauguracją inwestycji miało być symboliczne wbicie słupka geodezyjnego przez Jarosława Kaczyńskiego. Jak jednak wynika z informacji "Naszego Dziennika", słupek zniknął.
O sprawie poinformował w sobotę rano użytkownik Twittera, który zniknięcie słupka zauważył podczas spaceru. - Nie ma słupka wykopanego przez Naczelnika Jarosława!!! Czy to znaczy, że trzeba będzie kolejny raz uroczyście rozpoczynać prace związane z przekopem Mierzei Wiślanej?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.