~~Szaropopielaty Zawciąg napisał(a): falco napisał(a): ~~Ciemnoczekoladowa Lnica napisał(a): płacz jełopie płaaacz nic innego nie potrafisz histeryku hipokryto
najlepszą przyszłość ma lista hańby falco
nie jęcz tylko ucz się od falco racjonalności kmiocie ...
bywaj ...
Ale żarty! falco racjonalny :) ! Czy ktokolwiek racjonalny spędza godziny przed kompem nienaturalnie podniecony pisząc na forum? Codziennie?! Faclo, ogarnij się chłopie! Piszesz, że już stary jesteś, a zachowujesz się jak dwulatek bawiący się smartfonem.
Na początek możesz wziąć przykład z tych, co na to forum wchodzą raz na parę dni. Wchodzą, żeby zobaczyć czy jest coś ciekawego, sprawdzą i za kilka dni znowu zobaczą czy faclo się już poprawiło czy jeszcze nie :) . Niewątpliwie jesteś atrakcją tego forum - mało tu innych takich trolli.
Miłego dnia. (I postaraj się nic nie pisać do jutrzejszego wieczora - dasz radę! Uwierz w siebie!)
hahahaha...pierd... e Hipolicie :)
o jakich ''godzinach ''ty tu piszesz ?
wróciłem z pracy ,zjadłem obiadek i popijąjąc kawusię właśnie wpadłem ...co ty na to?
i wierz mi -nie muszę się ''ogarniać ''
z kogo mam brać przykład?...z tych co to niki zmieniają jeden po drugim stwarzając wrażenie że ''ich nie ma''?
zdrowie mi dopisuje wiec kmioty nie muszą sprawdzać ...
pieprzysz jak niezle rąbnięty widząc we mnie ''trolla''za to nie widząc mnogości ''kwiatuszków'' ;)
za życzenia dziękuje a z swojej strony przyjmij moje ...
trzezwości umysłu ...;)
co zrobiłbyś gdybym się teraz wylogował ?
piał byś z zachwytu nad sobą że oto Falco cię posłuchał ?....hahahahaha