Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lista hańby PiS

~~Burobrązowa Trzmielina niezalogowany
29 października 2018r. o 13:15
Naszym patriotycznym obowiązkiem jest wyzwolić Polaków od pisowskiej farsy

p.s.

duda podpisze ustawę której jeszcze nie ma !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
29 października 2018r. o 16:51
~~Szaropopielaty Zawciąg napisał(a):
falco napisał(a):
~~Ciemnoczekoladowa Lnica napisał(a): płacz jełopie płaaacz nic innego nie potrafisz histeryku hipokryto

najlepszą przyszłość ma lista hańby falco

nie jęcz tylko ucz się od falco racjonalności kmiocie ...

bywaj ...

Ale żarty! falco racjonalny :) ! Czy ktokolwiek racjonalny spędza godziny przed kompem nienaturalnie podniecony pisząc na forum? Codziennie?! Faclo, ogarnij się chłopie! Piszesz, że już stary jesteś, a zachowujesz się jak dwulatek bawiący się smartfonem.
Na początek możesz wziąć przykład z tych, co na to forum wchodzą raz na parę dni. Wchodzą, żeby zobaczyć czy jest coś ciekawego, sprawdzą i za kilka dni znowu zobaczą czy faclo się już poprawiło czy jeszcze nie :) . Niewątpliwie jesteś atrakcją tego forum - mało tu innych takich trolli.
Miłego dnia. (I postaraj się nic nie pisać do jutrzejszego wieczora - dasz radę! Uwierz w siebie!)

hahahaha...pierd... e Hipolicie :)
o jakich ''godzinach ''ty tu piszesz ?
wróciłem z pracy ,zjadłem obiadek i popijąjąc kawusię właśnie wpadłem ...co ty na to?
i wierz mi -nie muszę się ''ogarniać ''
z kogo mam brać przykład?...z tych co to niki zmieniają jeden po drugim stwarzając wrażenie że ''ich nie ma''?

zdrowie mi dopisuje wiec kmioty nie muszą sprawdzać ...

pieprzysz jak niezle rąbnięty widząc we mnie ''trolla''za to nie widząc mnogości ''kwiatuszków'' ;)
za życzenia dziękuje a z swojej strony przyjmij moje ...
trzezwości umysłu ...;)

co zrobiłbyś gdybym się teraz wylogował ?
piał byś z zachwytu nad sobą że oto Falco cię posłuchał ?....hahahahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
19709
#Anonim19709 nieaktywny
29 października 2018r. o 19:07
[img=1540836475_7ttx3m0.jpg]
~~Pistacjowy Gajowiec niezalogowany
29 października 2018r. o 19:11
A może, skoro tak propagujesz świętowanie 100-lecia niepodległości Polski, wyjaśnisz, dlaczego PiSowski prezydent nie weźmie udziału w Marszu Niepodległości?

https://nczas.com/2018/10/29/padniecie-ze-smiechu-rzecznik-prezydenta-wyjasnia-czemu-nie-pojawi-sie-na-marszu-niepodleglosci-kalendarz-zdecydowal-video/

Co się PiSowi nie podoba w Marszu Niepodległości? "naczelnik" zakazał Dudzie brać udział w tym marszu?
To naprawdę hańba dla PiSu!
~~Kremowy Przegorzan niezalogowany
29 października 2018r. o 19:50
~~Ciemnoczekoladowa Lnica napisał(a): płacz jełopie płaaacz nic innego nie potrafisz histeryku hipokryto

najlepszą przyszłość ma lista hańby falco

judasz płaczek?histeryk?:D
2900
#falco nieaktywny
29 października 2018r. o 20:01
''Były poseł PiS Andrzej Jaworski, a obecnie najbliższy współpracownik o. Tadeusza Rydzyka chce zmienić polskie godło. Chodzi o koronę orła, na której miałby znaleźć się... krzyż. ''

krzyż ?...tylko krzyż?
nie lepiej od razu całą ''trójcę''?
a co tam ...a dookoła dwunastu apostołów...
no dobra ...jedenastu ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Popielata Gynostemma niezalogowany
29 października 2018r. o 22:12
Naszym patriotycznym obowiązkiem jest wyzwolić Polaków od pisowskiej farsy
19709
#Anonim19709 nieaktywny
29 października 2018r. o 22:51
[img=1540849875_c3epx6t.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.