Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ niezalogowany
15 godz. 56 min. temu
~~Gołębi Maczek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Więc nie zacieszaj ryjka , że ktoś został skopany ..
bo takich właśnie głupków Jasio potrzebuje jako wsparcie …

A ty Jurgen dlaczego wspierasz tego chama? Odetnij w końcu pępowinę .

Jak Ty odetniesz od Jasia …hahahaha

Jurgen Jasiu nie pisze z kimś o Lucjanie ani o tobie na privach tak jak to robi Lucjan do czego się przyznał.Jasio ma was w dupie i to co robicie ze swoim życiem .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Parada grzeczności niezalogowany
8 godz. 56 min. temu
Tyle chamówy , tyle pyszczenia i nic nie nauczyło. Wystarczy kaszaniarzy poprosić o pokój i już pozamykali ryje. Nie frajerzyno nie parówkożerco a mój ty słodki dziadu. Ciekawe czy działa ? Jeśli tak to czy na poddaszu czy w Łocicach .
~~Nie do wiary niezalogowany
5 godz. 19 min. temu
~~Parada grzeczności napisał(a): Tyle chamówy , tyle pyszczenia i nic nie nauczyło. Wystarczy kaszaniarzy poprosić o pokój i już pozamykali ryje. Nie frajerzyno nie parówkożerco a mój ty słodki dziadu. Ciekawe czy działa ? Jeśli tak to czy na poddaszu czy w Łocicach .

Trudno uwierzyć ale zadziałało. Ani jeden ani drugi ani ich otoczenie nie wyszli ze swoich norek.
Brakuje tylko gdyby nagle obrzucili się uprzejmościami. Typu , " szanowny kolego Lucjanie .Nie lubię Cię i mam przeciwne zdanie ale miło że się ze mną tu tak pięknie spierasz".
A w odpowiedzi " A ty szanowny poddaszaninie mimo że kąsasz mnie po nogawkach jesteś super bo nie odgryzłeś mi dłoni "
To dopiero jest dyskusja na szczytach . Nawet szczytowanie jej nie dorównuje.
~~Patriotyczna Polska niezalogowany
5 godz. 7 min. temu
Wszystkie Polskie władze i te centralne i te prowincjonalne wykazują się być pozbawione patriotyzmu.
W żadnym nawet najmniejszym urzędzie gminnym lub sołectwie o tych większych się nie wspomina , nie da się znaleźć ani jednego Polskiego samochodu służbowego.
To skandal że oni za nasze pieniądze kupują obce samochody zamiast krajowych marek. Szczególnie dotyczy to naszych elektryków.
~~Nasturcja perłowa niezalogowany
4 godz. 21 min. temu
Brakuje wam tego? Przecież ja tu piszę . Tylko jak widzę macie problem z tym że nie wiecie gdzie i co.
~~Dramat niezalogowany
3 godz. 43 min. temu
Pisowce to ruski mir. Sutener, macierewicz, czarnek, kowalski i kaczyński. Tragedia dla Narodu Polskiego
~~Jurek niezalogowany
2 godz. 55 min. temu
~~Patriotyczna Polska napisał(a): Wszystkie Polskie władze i te centralne i te prowincjonalne wykazują się być pozbawione patriotyzmu.
W żadnym nawet najmniejszym urzędzie gminnym lub sołectwie o tych większych się nie wspomina , nie da się znaleźć ani jednego Polskiego samochodu służbowego.
To skandal że oni za nasze pieniądze kupują obce samochody zamiast krajowych marek. Szczególnie dotyczy to naszych elektryków.

Wszystkie Izery Kaczyński wyeksportował,w Polsce są nie do kupienia.
~~Zielona Truskawka niezalogowany
1 godz. 50 min. temu
Jak wróci PiS to wszystko się zmieni od zaraz jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, skończy się prowizorka i amatorka i nastanie profesjonalizm i odpowiedzialność. Dziękuję
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza