Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Sąsiadka niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 19:25
Tak , Janusz i Kołodziejczak to bracia , tylko że z innej matki . Jeden urodzony POd Moskwą ,a drugi w Nowogrodźcu..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółty Żeniszek niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 19:35
~~J23 napisał(a): I już po Prigożinie , Janie czy to przypadek ……???

a kto to?
piosenkarz country ? ...taka muzyka mnie nie interesuje więc mogę nie być w temacie...
napisz coś więcej...
~~Bubu niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 20:28
Zachowajcie Powagę, ......to z kim rozmawiał z dziadkiem czy z ojcem?
~~Yogi niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 20:28
Tylko miękki zwis
głosuje na PiS.
~~Bubu niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 20:40
Masz twardziela glosuj na kolodziela
~~J23 niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 20:47
Budka i Rudy wypad do „Budy”
głosuj na PiS gdyż zagrożeniem dla
kraju jest Ryży Lis ….;)
~~Putrin niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 20:52
~~Żółty Żeniszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): I już po Prigożinie , Janie czy to przypadek ……???

a kto to?
piosenkarz country ? ...taka muzyka mnie nie interesuje więc mogę nie być w temacie...
napisz coś więcej...

Jewgienij Prigożyn nie żyje Szef Grupy Wagnera był na pokładzie samolotu, który rozbił się na zachodzie Rosji krewniak Jana
~~Brązowoszary Driakiew niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 21:51
~~Putrin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółty Żeniszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): I już po Prigożinie , Janie czy to przypadek ……???

a kto to?
napisz coś więcej...

Jewgienij Prigożyn nie żyje Szef Grupy Wagnera był na pokładzie samolotu, który rozbił się na zachodzie Rosji krewniak Jana

Paru kacapów mniej. Troche lżej dla świata. Pewnie putler go załatwił.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza