Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Fiołkowy Kiścień niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 17:58
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Władimir dzwonił. Pytał czy umiem też gotować...?

odpowiedziałem Władimirowi że mam swoją osobistą kucharkę którą dla niepoznaki zatrudniłem w Trybunale który żartobliwie nazywam konstytucyjnym...
obiecałem mu że osobiście naklei dla niego pierogów ruskich z koperkiem...to jej specjalność ...jedyna ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
26 sierpnia 2023r. o 18:05
~~Trudno nadążyć napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Izabelowa Pietruszka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fiołkowy Kiścień napisał(a): Z kolei w latach 2005-2007, kiedy to rządy sprawowało właśnie Prawo i Sprawiedliwość

Zapomniałeś tylko napisac, kutasiarzu, jakie było bezrobocie, gdy PiS w 2005 przejmował rządy i po kim je przejmował :)

jedno pewne, podczas rządów PIS bezrobocie tylko spada :)
A w 2005 to wysokie bezrobocie to po ... "Europejczykach" z LSD :D:D
https://s5.tvp.pl/images2/5/8/9/uid_58984818b9fd4705b3b953fc7a4c2d2d_width_907_play_0_pos_0_gs_0_height_515_tvp-info.jpg

czy za spadkiem bezrobocia nie idą jednocześnie podwyżki cen żywności ,czynszów i wszystkiego co można ?
ludzie muszą pracować bo inaczej grozi im bruk ...już teraz pisze się o sferze biedy jaka się pogłębia pomimo tego bezrobocia...
co będzie po nowym roku kiedy wprowadzi się odmrożenie VAT-u na żywność?
co będzie kiedy okaże się że zabraknie Ukraińców na rynku pracy bo już otwarcie się mówi że uciekają na zachód?
nadrobi się to Pakistańczykami czy Hindusami których obecnie się po cichu sprowadza i zatrudnia na państwowych budowach?
~~Bananowy Bambus niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 18:15
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Władimir dzwonił. Pytał czy umiem też gotować...?

Wszyscy wyborcy PiS chorują na Chad?
Czy tylko u ciebie to choroba się objawiła?

~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 18:26
~~Fiołkowy Kiścień napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Władimir dzwonił. Pytał czy umiem też gotować...?

odpowiedziałem Władimirowi że mam swoją osobistą kucharkę którą dla niepoznaki zatrudniłem w Trybunale który żartobliwie nazywam konstytucyjnym...
obiecałem mu że osobiście naklei dla niego pierogów ruskich z koperkiem...to jej specjalność ...jedyna ...;D

Spoko, odpowiedziałem że tylko marynarkę potrafię... podać ;)
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 18:27
Niech szlag trafi Duska.
26 sierpnia 2023r. o 18:38

''katolicki głos w twoim domu'' ;D
~~taka prawda niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 18:41
Za Tuska była taka bieda, że Morawiecki jako prezes banku musiał dorabiać jako doradca u Tuska , a kościół za półdarmo oddawał ziemię.
A i tak oddał wszystko żonie.
~~Yogi niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 19:05
~~taka prawda napisał(a): Za Tuska była taka bieda, że Morawiecki jako prezes banku musiał dorabiać jako doradca u Tuska , a kościół za półdarmo oddawał ziemię.
A i tak oddał wszystko żonie.

To jeżeli tak dobrze było za Tuska to dlaczego Tusk uciekł do Brukseli?
No Jasiu odpowiedz:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza