~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Władimir dzwonił. Pytał czy umiem też gotować...?
~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Izabelowa Pietruszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fiołkowy Kiścień napisał(a): Z kolei w latach 2005-2007, kiedy to rządy sprawowało właśnie Prawo i Sprawiedliwość
Zapomniałeś tylko napisac, kutasiarzu, jakie było bezrobocie, gdy PiS w 2005 przejmował rządy i po kim je przejmował :)
jedno pewne, podczas rządów PIS bezrobocie tylko spada :)
A w 2005 to wysokie bezrobocie to po ... "Europejczykach" z LSD :D:D
https://s5.tvp.pl/images2/5/8/9/uid_58984818b9fd4705b3b953fc7a4c2d2d_width_907_play_0_pos_0_gs_0_height_515_tvp-info.jpg
czy za spadkiem bezrobocia nie idą jednocześnie podwyżki cen żywności ,czynszów i wszystkiego co można ?
ludzie muszą pracować bo inaczej grozi im bruk ...już teraz pisze się o sferze biedy jaka się pogłębia pomimo tego bezrobocia...
co będzie po nowym roku kiedy wprowadzi się odmrożenie VAT-u na żywność?
co będzie kiedy okaże się że zabraknie Ukraińców na rynku pracy bo już otwarcie się mówi że uciekają na zachód?
nadrobi się to Pakistańczykami czy Hindusami których obecnie się po cichu sprowadza i zatrudnia na państwowych budowach?
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Władimir dzwonił. Pytał czy umiem też gotować...?
~~Fiołkowy Kiścień napisał(a):Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Władimir dzwonił. Pytał czy umiem też gotować...?
odpowiedziałem Władimirowi że mam swoją osobistą kucharkę którą dla niepoznaki zatrudniłem w Trybunale który żartobliwie nazywam konstytucyjnym...
obiecałem mu że osobiście naklei dla niego pierogów ruskich z koperkiem...to jej specjalność ...jedyna ...;D
~~taka prawda napisał(a): Za Tuska była taka bieda, że Morawiecki jako prezes banku musiał dorabiać jako doradca u Tuska , a kościół za półdarmo oddawał ziemię.
A i tak oddał wszystko żonie.