Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jasiu niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 19:36
~~Yogi napisał(a): Ujma, to słowo wytłumacz Bubiemu bo mnie tu pyta:)

Wy po politechnice to inżynierskie umysły macie ,ale się postaram trochę jaśniej zapytać.
Czy pracować za granicą nawet jako kelner w Brukseli to wstyd i plama na honorze .Trzeba się tego wstydzić ?
Taki Kaczyński Jarosław to nawet jednego dnia nie przepracował ,w Polsce oczywiście.
A szanują Go w całym świecie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bubu niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 19:37
Lubił tą robotę, tak się domyślam Yogi:)
~~Jasiu niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 19:44
~~Bubu napisał(a): Lubił tą robotę, tak się domyślam Yogi:)

Wreszcie pojąłeś ,trwało to trochę .Myślę ze już nigdy nie będziesz kpił z pracującego człowieka ,nawet jeśli jest kelnerem w Brukseli.
Bulba.
~~Ciemnopiwny Kokorycz niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 20:32
A ja tak sobie oglądam zdjęcia z pewnej katastrofy lotniczej i tak sobie myślę. Choroba to nasz samolot spadł z wysokości jakiejś tam brzozy i Kopaczowa szczątki ludzkie pomyliła wkładając do trumien, a tu samolot gruchnął trafiony czy po wybuchu z wysokości 8 tys. metrów i widzę że ekipy poszukiwawcze niosą na noszach ciało człowieka . Parę godzin po wypadku już stwierdzili kto zginął i że ciała są w prosektorium. Kurna. Toż to ewenement na światową skalę.
~~Rdzawobrązowy Żylistek niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 20:34
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Ujma, to słowo wytłumacz Bubiemu bo mnie tu pyta:)

Wy po politechnice to inżynierskie umysły macie ,ale się postaram trochę jaśniej zapytać.
Czy pracować za granicą nawet jako kelner w Brukseli to wstyd i plama na honorze .Trzeba się tego wstydzić ?
Taki Kaczyński Jarosław to nawet jednego dnia nie przepracował ,w Polsce oczywiście.
A szanują Go w całym świecie.

W którym "świecie" ?
Wymień choć jedno państwo.
~~Fiołkowy Kiścień niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 20:39
San Eskobar...;D
~~Morus niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 21:16
~~Yogi napisał(a): To jeżeli tak dobrze było za Tuska to dlaczego Tusk uciekł do Brukseli?

Żeby objąć stanowisko "męża stanu" .
~~Fiołkowy Kiścień niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 21:52
głupku...jeśli jest tu tak dobrze jak zapewniają łgarze piSSdzielscy to dlaczego twoje posły -osły nie wracają tylko siedzą w Brukseli ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.