Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~donek niezalogowany
28 sierpnia 2023r. o 11:07
Tak Janie drogi ale najbardziej boli mnie i największą przykrość mi sprawia przypominanie przez TVP że rozwiązałem I Dywizję w Legionowie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pawa Trzmielina niezalogowany
28 sierpnia 2023r. o 11:15
no i co z tego?...za to masz terytorialne ''legiony '' szalonego Antonia ''drona'' ...
więc nie jęcz...
w odwodzie jeszcze ''legiony Chrystusa'' i ''rycerzy Maryi'' ;D
~~emerytka niezalogowany
28 sierpnia 2023r. o 11:41
~~donek napisał(a): Tak Janie drogi ale najbardziej boli mnie i największą przykrość mi sprawia przypominanie przez TVP że rozwiązałem I Dywizję w Legionowie.

Sprawdź Tusku czy te respiratory od handlarza bronią już nadeszły .
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
28 sierpnia 2023r. o 12:05
Kłamstwa, niekompetencja, złodziejstwo i głupota = pis
~~Rafau niezalogowany
28 sierpnia 2023r. o 13:08
PO to są te wybory żeby nikt więcej nie przypominał rządów PO-PSL
~~Taka prawda niezalogowany
28 sierpnia 2023r. o 13:21
Dziadyga przez Giertycha oka w nocy nie zmrużył.
~~Rdzawobrązowy Żylistek niezalogowany
28 sierpnia 2023r. o 13:23
~~Rafau napisał(a): PO to są te wybory żeby nikt więcej nie przypominał rządów PO-PSL

Będziesz sobie jednak musiał przypomnieć jak wygląda normalne demokratyczne Państwo.
~~Starkiewicz niezalogowany
28 sierpnia 2023r. o 13:31
"państwo polskie istnieje teoretycznie, praktycznie nie istnieje".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza