Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Trudno nadążyć niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 18:56
"Budujemy nową Polskę..."
Trzaskowski: - "Jedyne co wam chcemy podpowiedzieć, bo na Campusie nie ma agitacji politycznej…" :D:D
Trudno nadążyć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 18:57
~~Trudno nadążyć napisał(a): Warszawa zalana, a prezydent na Campusie.
Buduje z Tuskiem nową Polskę
Trudno nadążyć

nie pal głupa ...;D
kiedy białoruskie śmigłowce latały sobie nad Polską twój ''matoł-usz'' pojechał sobie na piknik podjeść grillowanej kaszanki...
więc nie jęcz tu ,nie jęcz...;D
30 sierpnia 2023r. o 18:59
A na scenie Tusk z Trzaskowskim, no mowy nie ma o agitacji...
zwłaszcza politycznej ;)
14240
M21W2
30 sierpnia 2023r. o 19:01
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjan nie kopiuj tekstów Eurostatu bo wolałbym byś robił to swoimi słowami ...;D

potrafisz?
ponownie zarzucasz mi tu kłamstwo a przecież i zadłużenie Polski jest ogólnie dostępne w sieci jak i obliczenia tego ile ty ,twoje wnuki i ja mamy zadłużenia...
więc myśl chłopie co piszesz a nie dajesz się ponosić emocjom ...;D
wracam do meczyku po którym wrócę a ty masz czas na odszukanie info o długu...

tyle i tyle a nie PKB to czy tamto...;D
tak swoimi słowami ...o ile potrafisz...

Swoimi słowami nie dostarczę Tobie dowodów , Ty piszesz swoimi słowami w stylu - złodzieje , oszuści , tak nisko nie upadłem żeby nie udowadniać tego co wiem , nie jestem Tobą .
W internecie są dostępne dane , tyle wiesz , szkoda że z nich nie korzystasz tylko zmanipulowany przez TVN powtarzasz co tam usłyszałeś . Jak zrobię tak jak Ty i powtórzę " własnymi słowami " za TVP też będziesz szukał co by tu mi zarzucić .

Jest w TVP program o TVN pod tytułem - jak oni kłamią , ja widzę jak Ty kłamiesz , nie masz pojęcia o dobrym importowanym węglu a wypisujesz te swoje dyrdymały , co z tego że ja tym węglem paliłem i pisałem że jest dobrej jakości , Ty bez populistycznych kłamstw nie potrafisz zaliczyć ani jednego dnia .

W całej UE dług publiczny jest porównywany do PKB , jakbyś nie wiedział to Ci wyjaśnię w skrócie - im więcej produkujesz i zarabiasz tym łatwiej spłacić zadłużenie .
~~antypisior niezalogowany
30 sierpnia 2023r. o 19:05
Panie Lucjanie, Polska przekroczyła dawno limity zadłużenia. PiS wyprowadza kasę poza budżetem łamią w ten sposób prawo.
Poza tym nasz dług rośnie dużo szybciej niż zdolność jego spłaty. Szaleni socjaliści zawsze i wszędzie doprowadzają gospodarkę do ruiny i teraz mamy powtórkę z Gierka, ale w dużo większym i gorszym wydaniu. Bo Gierek przynajmniej coś budował, a PiS-iory sprzedają i niszczą. Niszczą zwłaszcza małych i średnich przedsiębiorców.
30 sierpnia 2023r. o 19:08
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Warszawa zalana, a prezydent na Campusie.
Buduje z Tuskiem nową Polskę
Trudno nadążyć

nie pal głupa ...;D
kiedy białoruskie śmigłowce latały sobie nad Polską twój ''matoł-usz'' pojechał sobie na piknik podjeść grillowanej kaszanki...
więc nie jęcz tu ,nie jęcz...;D

Prawda czy fałsz?
- Warszawa zalana po dachy samochodów?
- Trzaskowski na stanowisku?
- Mateusz nie lubi kaszanki?
30 sierpnia 2023r. o 19:11
M21W2 napisał(a): ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): Lucjan nie kopiuj tekstów Eurostatu bo wolałbym byś robił to swoimi słowami ...;D

potrafisz?
ponownie zarzucasz mi tu kłamstwo a przecież i zadłużenie Polski jest ogólnie dostępne w sieci jak i obliczenia tego ile ty ,twoje wnuki i ja mamy zadłużenia...
więc myśl chłopie co piszesz a nie dajesz się ponosić emocjom ...;D
wracam do meczyku po którym wrócę a ty masz czas na odszukanie info o długu...

tyle i tyle a nie PKB to czy tamto...;D
tak swoimi słowami ...o ile potrafisz...

Swoimi słowami nie dostarczę Tobie dowodów , Ty piszesz swoimi słowami w stylu - złodzieje , oszuści , tak nisko nie upadłem żeby nie udowadniać tego co wiem , nie jestem Tobą .
W internecie są dostępne dane , tyle wiesz , szkoda że z nich nie korzystasz tylko zmanipulowany przez TVN powtarzasz co tam usłyszałeś . Jak zrobię tak jak Ty i powtórzę " własnymi słowami " za TVP też będziesz szukał co by tu mi zarzucić .

Jest w TVP program o TVN pod tytułem - jak oni kłamią , ja widzę jak Ty kłamiesz , nie masz pojęcia o dobrym importowanym węglu a wypisujesz te swoje dyrdymały , co z tego że ja tym węglem paliłem i pisałem że jest dobrej jakości , Ty bez populistycznych kłamstw nie potrafisz zaliczyć ani jednego dnia .

W całej UE dług publiczny jest porównywany do PKB , jakbyś nie wiedział to Ci wyjaśnię w skrócie - im więcej produkujesz i zarabiasz tym łatwiej spłacić zadłużenie .

czyli uważasz Lucjan że publikując tu dane z dokumentów ministerstwa finansów jednak kłamię i ''nisko upadłem''? ;D Lucjan ...co ty tu pierdzielisz o węglu który kupiłeś?...ty w swoim oszołomieniu piSSdzielcami nawet gdybyś kupił od nich kamienie i tak byś tu zapewniał że dobrze się palą...;D
Lucjan z tym ''im więcej produkujesz tym....'' nie świruj ...ekonomiści wprost piszą że gospodarka spowalnia a pogłębiać się to będzie z każdym miesiącem...

Lucjan zejdź na ziemię ,zacznij myśleć głową a nie dupką w którą i tak twój nie(rząd ) cię kopie...;D
30 sierpnia 2023r. o 19:12
~~Trudno nadążyć napisał(a): A na scenie Tusk z Trzaskowskim, no mowy nie ma o agitacji...
zwłaszcza politycznej ;)

a to oni są w kościele? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza