Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~aby uniknąć manipulacji niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 15:13
~~Turkusowy Migdałowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): "Polska dokonała wpłaty PIERWSZEJ CZĘŚCI ZOBOWIĄZANIA w wysokości… 102 010 468 PLN !!! Odsetki i kolejne wpłaty będą regulowane przez Polskę… do końca 2027 roku. Wszystkim Polakom życzę miłego dnia” – napisał polityk w serwisie X, udostępniając dokument Ministerstwa Finansów."

Gdzie my żyjemy? W Polsce czy w jakimś Banderlandzie???

Tylko zapomnieliście, że taką umowę podpisał rząd Pis w 2022r a obecny ponosi tego konsekwencje i musi spłacać odsetki - ujawnił ostatnio v-ce marszałek Bosak.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 16:24
~~J23 napisał(a): "13 czerwca 1943 roku w miejscowości Kołki na Wołyniu doszło do jednej z wielu brutalnych zbrodni dokonanych przez Ukraińską Powstańczą Armię na ludności polskiej. Oddział UPA pod dowództwem Mykoły Kowtuniuka „Oleha”, należący do kurenia Stepana Kowala „Rubaszenki”, zamknął w miejscowym drewnianym kościele około 40 Polaków i spalił ich żywcem. Tego dnia w miasteczku zginęło łącznie 68 Polaków, 6 Rosjan i jeden Ukrainiec."

dzisiaj kłamliwe piSSowski mordy chcą rozliczeń Niemców a kiedy przychodzi o zbrodnie ''ukrów'' nagle zamykają kłamliwe gęby...
i jeszcze popaprańcy straszą jakąś ''mową nienawiści''
a poszli wy w piSSdu...
~~j24 niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 16:28
Sam idz w pisdu. Co twoja koalicja zrobiła w tej sprawie?
13 czerwca 2025r. o 16:35

o nie,nie...wszędzie tylko nie w ''pissdu''
w tym właśnie jest problem że zawsze za to KAŻDĄ władzunię krytykowałem i nadal będę krytykował...
w przeciwieństwie do ciebie liżacego im dupę...

ponawiam pytanie...kto powiedział ''jesteśmy sługami narodu ukraińskiego''?
kto namawiał do oddawania ''ukrom'' nawet ''ostatniej koszuli''?
ja? ;D
~~j24 niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 16:37
Ponawiam pytanie, co twoja koalicja zrobiła w tej sprawie?
13 czerwca 2025r. o 16:43
ja mam ponowić ci moje?
dzień lub dwa wstecz je tu zadałem i jakoś nikt nie chciał odpowiedzieć...
ani Rysio...ani Zdzisio ....ani Lucuś ..ani Juruś... Julek też...;D

WIĘC PAL BAMBOSZE TY CAŁY J24
;D
13 czerwca 2025r. o 16:52
no...zbieraj myśli...;D
ja popatrzę sobie na tenis...
~~j24 niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 17:07
Smieszny typ kilka dni temu wrzucił tu tekst pochwalny ku czci Tuska napisany przez jakaś durną babę, a innym zarzuca lizanie dupy .

"Mógł zostać w Brukseli , ale poswiecił się i wrócił, dla nas..."

hahahahha

Pier.do.lnij sie w ten głupi łeb , janusz .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza