Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Czarniawy Kaczeniec niezalogowany
15 czerwca 2025r. o 13:54
Będzie ewakuacja Polaków z Izraela. Za przeklętego PIS oczywiście bezpłatny transport do Polski . Za rudego niemieckiego pachołka oczywiście PŁATNE.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
15 czerwca 2025r. o 13:57
~~Czarniawy Kaczeniec napisał(a): Będzie ewakuacja Polaków z Izraela. Za przeklętego PIS oczywiście bezpłatny transport do Polski . Za rudego niemieckiego pachołka oczywiście PŁATNE.

To prawda ! "Znamy plan MSZ na "ewakuację" Polaków z Izraela. Ludzie Tuska wynajęli prywatną firmę i mówią: Chcecie wracać do Polski? To płaćcie!"...
Darmo tylko dla inżynierów z Afryki i Ukrainy.....Polacy dla rudego to gorszy sort!!!!
~~hehe niezalogowany
15 czerwca 2025r. o 14:03
No to dawajcie sukcesy nowego, hehe
~~Bracia Rosjanie niezalogowany
15 czerwca 2025r. o 14:07
Ciekawostka znaleziona w internecie:
“teczka - TW Balbina. Zapiski oficera prowadzącego TW Balbiny. "Grudzień, 1981.

Przeprowadziłem rozmowę z Balbiną. Spotkanie miało miejsce w kawiarni. Jeszcze żaden TW nie wywarł na mnie tak złego wrażenia. Nie chodzi o wygląd zewnętrzny (Balbina to krótkonogi, szpetny gnom), lecz o jego zachowanie i charakter. Cały czas mlaskał i oblizywał wargi. Zapewniał, że brzydzi się Solidarnością i trafił do niej przez pomyłkę. Błagał, aby go nie aresztować. Zaczął płakać. Chwalił się komunistycznym rodowodem; ojcem aparatczykiem i wujkami komunistami (Henryk i Wilhelm Świątkowscy). Nie zdążyłem zapytać, a już zeznawał przeciwko bratu i radził, aby posadzić L. za kratki! Niewiarygodne.Jaką szują musi być ktoś, kto zasłania się bratem bliźniakiem? Pod koniec rozmowy poprosił, abym zapłacił za wypitą kawę, bo jego pieniądze trzyma mama. Wnioskuje się - zostawić Balbinę na wolności. Jego praca dla Solidarności przysłuży się bardzo naszej władzy.
~~Trzydniowe firmy niezalogowany
15 czerwca 2025r. o 14:29
,,To ja Niemiec mam cię ortografii uczyć ? drugi rozmówca: ale ja też nie jestem Polakiem,bo mam austriackie korzenie" ,he he he i wszystko jasne ,kto jest kim
~~Czarniawy Kaczeniec niezalogowany
15 czerwca 2025r. o 15:19
Pytam kto jeszcze będzie głosował na tego niemieckiego rudego śmiecia. WARIACI.
~~ niezalogowany
15 czerwca 2025r. o 17:42
~~Czarniawy Kaczeniec napisał(a): Pytam kto jeszcze będzie głosował na tego niemieckiego rudego śmiecia. WARIACI.

....Hans z DM jest zdeterminowany. On będzie głosował!
~~j24 niezalogowany
15 czerwca 2025r. o 17:46
Coś bardzo ostrożny jesteś frajerzyno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza