Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 7:03
''52,7 proc. badanych nie weźmie udziału w zapowiadanych przez MON dobrowolnych szkoleniach wojskowych, zaś taką chęć prezentuje 41,2 proc. badanych — podała w poniedziałek "Rzeczpospolita", która powołała się w tej sprawie na sondaż IBRiS.''
A po co komu szkolenia jak mają dać Polakom specjalne poradniki jak zachować się w obliczu wojny?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 8:07
.Czy Polska ma szanse na przetrwanie

Pytanie w związku z ostatnimi ''wyborami''...pytanie w związku z tym jak mówiono o NASZYM kraju w świetle konfliktu na Ukrainie i mówienie przy tym o ''polskiej racji stanu'' no i teraz kiedy pojawiała się w przestrzeni publicznej o tym że pojawiła się kolejna ''racja''.
Tylko dlaczego nikt o to nie pyta Polaków tylko teraz mówi o tym Żyd?
Jeśli temat się pojawi bo ktoś może uznać to za uderzenie w ''polską rację stanu'' i temat pójdzie do kosza ciekawi mnie co o tym myślą bolecnauci.Czy Polska ma szanse na przetrwanie

pojawił się ...na minutę ale poszedł w piSSdu...;D
DLACZEGO?
Czy dlatego że kiedyś ktoś tam walczył o ''wolnośc slowa''?...że ta jego ''walka '' była jak wiele innych spraw ''uja '' warta?
16 czerwca 2025r. o 8:10
miałem tylko o to zapytać...domyślałem się że temat komuś nie przypasuje więc zrobiłem sobie kopię...;D
oto ona...

jak to jest że jakiś Żyd wchodzi sobie do polskiej (?) tv i mówi że atak Izraela na Iran to ''polska racja stanu''?
jak to jest że mówi wprost o tym że mówi otwarcie o tym by zniszczyć Iran za wszelką cenę nie zauważając jednocześnie tego że w Gazie jego ''sałdaty'' ostrzeliwują cywilne cele tłumacząc to że oni ostrzeliwują tylko tych których porównują do zbrodniarzy z III Rzeszy a konkretnie Hamas.
Pytam . Czy to Hamas zabił niedawno polskiego wolontariusza?
Dlaczego mam więc słuchać w polskiej (?) tv jakiegoś Lejba który nic nie mówi o tym że niby tylko ostrzega przed Iranem mogącym wejść w posiadanie broni nuklearnej a sami ją prawdopodobnie posiadają?
Potwierdza ten fakt to jak ukrywają to przed międzynarodowymi inspekcjami . Jakie jest moje zdanie?
Uważam że jeśli Izrael ma prawo (?) bombardować i ostrzeliwać Iran to ci mają prawo na kontry.

Więc jak to jest teraz z tą '' polską racja stanu'' jeśli taki Lejb mówi o tym by zniszczyć Iran bo ten pomaga Rosji.
A co robią ''yankee''?

Może później popiszę o tej ''racji'' nawiązując do ''wyborów''
Bo gdzie jest ona w szeroko rozumianym pojęciu?
Może się dowiem od kogoś kto zechce o tym coś napisać.
~~Cóż szkodzi obiecać niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 9:01
Napisz dodatkowo o Polakach których , Radzio i ten o którym piszesz mają głęboko ……..
Niech wracają czym chcą …..
Żaden samolot po nich nie poleci ( z braku paliwa) :):)
Przecież ich ostrzegaliśmy …hahahaha..
A co na to wyborcy tego rządu ..??
Tyle zapewnień , o bezpieczeństwie i dbaniu o obywatela …..
Cóż szkodzi obiecać
~~Niebieskofioletowa Inkarwilla niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 9:14
Przecież Tusk dokładnie POwiedział że jest Niemcem a Polacy to ZJEBY . No i taki Janusz ZJEB jest ZADOWOLIONY .
~~Krasna Rzeżucha niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 9:51
A tymczasem deficyt naszego Państwa wzrósł w maju w stosunku do kwietnia bagatela o 17 mld. złotych.
Uśmiechajcie się narodzie.
No ale ryży zapowiedział, że bierze się do roboty to pewnikiem coś się POprawi.
~~Brunatnoczarna Liatra niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 10:20
Ryży to jest nierób jak i ta cała KO. Rozwalić naszą gospodarkę i sprzedać co się da. Głupcy wybrali hołotę, która już kiedyś rządziła i była bieda i bezrobocie 14,8%. Bieda idzie w każdym miesiącu będzie coraz gorzej i bezrobocie będzie wzrastać. Pojadą do Niemiec na szparagi, ogórki itp. Ta KO gwarantem jest tego na 100 %.
16 czerwca 2025r. o 10:29
NIE ROZUMIEM ...
JA ''O CHLEBIE WY O NIEBIE''...;D

a coś konkretnie czym jest ta ''polska racja stanu''?

a może wy z tych co '' mojsza racja jest lepsza niż twojsza''? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza