Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~matti niezalogowany
28 czerwca 2012r. o 23:41
u mnie składaja ikrę na potęge są ogonki to znaczy , że para mało tego teraz składają ikre w trójkącie :):):) i tak żyją sobie .... Moje dyski mają około 1.5 roku i około 14-15 cm .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
30 czerwca 2012r. o 18:21
Witam i zapraszam od przyszłego tygodnia do nowo otwartego sklepu zoologicznego obok Carefoura [tam gdzie kuchnie]
Sklepik otwiera znany nam Jaro z Tesco wraz z bratem,więc nie jacyś tam sklepikarze,ale doświadczone chłopaki :]
Wiem już,że ceny będą atrakcyjne,obsługa profesjonalna a i parę nowych pomysłów chłopaki mają tj.foto galeria baniaków i konkursy z nią związane,mini giełda dla klientów[tablice ogłoszeń jakby ktoś chciał coś wymienić,oddać ,sprzedać itp.]

Myślę,że wielu z nas skorzysta bo chłopaki naprawdę podchodzą do tego z zamiłowaniem i profesjonalizmem :]

Pozdrawiam i zachęcam do odwiedzenia.

Czółko! ;)
~Mieczyk niezalogowany
5 lipca 2012r. o 19:18
Jakie zrobić kryjówki dla narybku mieczyka,dodam że samiczka kotna jest osobno w zbiorniku 45l.Mam tam 2 sztuczne roślinki i pozatym nic. ?? ??
4743
#MANSON nieaktywny
5 lipca 2012r. o 19:24
Mchy i wiele drobnolistnych roślinek np.wgłębka itp. ;)

Jak będzie narybek to mogę Ci kopsnąć trochę pokarmu dla drobiazgów bo mi został tj.Cyklop :]

Jak coś to pisz ;) Pozdro :]

...acha, jak samica się wysypie to ją daj spowrotem do baniaka ;)
~ niezalogowany
5 lipca 2012r. o 19:44
MANSON napisał(a): Mchy i wiele drobnolistnych roślinek np.wgłębka itp. ;)
Nie mam za wiele roślin w ogólnym mam kilka nurzańców,anubiasy,kryptocoryny,czy można dać coś innego ?? ??
4743
#MANSON nieaktywny
5 lipca 2012r. o 19:58
Mogą być jakiekolwiek krzaczki aby było gęsto ;)
Trochę kamyków na dnie też nie zaszkodzi.
..jak będziesz pilnować samicy i w porę ją odłowisz to też tragedii nie będzie :] Powodzenia :]

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 19:58:

..aaa i można też dać coś pływającego po powierzchni bo maluszki lubią po wykluciu polatać u góry :]
~ niezalogowany
6 lipca 2012r. o 3:30

moje akwarium, pytanie.. czy już nie za dużo tych rybek tam?
8691
anna_m
6 lipca 2012r. o 15:52
Wymienię roślinki za piwko Tyskie. 501 55 37 32
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza