Ludzie!!! Chcecie zamienić spółdzielnie na wspólnote zarządzającą przez powiedzmy TBS czy inne dziadostwo? Moja wspólnota jest zarządzana przez TBS, ci to dopiero nic nierobią, bardzo bym chciał być w spóldzielni, która ma swoich pracowników, dostepnych 24 h/ na dobę, ludzie dzwonią z każdą pierdołą, która jest od reki praktycznie załatwiona, a w takim TBS czy innym dziadostwie możesz sobie dzwonić i tak nic niezałatwisz. Taka spółdzielnia to marzenie.
Nie co łaska, ale na zarząd płacimy ponoć grubo ponad ?00 000 00 rocznie, a tak wogóle to na płace pracowników, rady itp. to rocznie płacimy grubo, grudo ponad........ napewno 2 jest na początku, ludzie z II osiedla wiedzą więcej, bo są w trakcie oddzielania sie od Spółdzielni i będą tworzyc własną, jak macie kontakt z II osiedlem to dowiedcie się wiecej i napiszciebo to co ja dowiedziałem sie to mało mi włosy nie wyszły, hcoc i tak niewiele juz mam nie umiecie liczyć czy co??? wogóle nie ma czym sie martwić jeste smy przecież bogaci :P :P
ha ha ha zobaczymy kto się będzie śmiał !!!! Jak sie zmieni prezes w nowej spółdzielni to i piec zacznie mniej palić, a osiedle nr 1 ogłosi upadłść wraz ze spółdzielnią i z nieudolną :P radą nadzorczą
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.