Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Kto lubi muzykę typu JUGO ?

~:> niezalogowany
15 lutego 2013r. o 22:07
A cicho :> Bo marudzisz jak baba w ciąży.
Nie do Ciebie , bo znam Twój stosunek do mnie i to barrrrrrrrrrrrrrrdzo dobrze :>
A moja dupka to moja bardzo prywatna sprawa i nie wystawiam jej na forum :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 lutego 2013r. o 10:24
:>

~:> napisał(a): A cicho :> Bo marudzisz jak baba w ciąży.

Tak i widzę , że to chyba będzie słoń!! :>
~:> niezalogowany
16 lutego 2013r. o 10:25
To ciągnij sobie sam, ja nie będę :>
Wściekłego dnia :> :]
~ niezalogowany
16 lutego 2013r. o 10:29
~:> napisał(a): Wściekłego dnia :> :]

Żyjesz??!! Bo złego diabli nie biorą!! :>
Buziaczki z wyrazami współczucia, dla Sentusia!! :*
~:) niezalogowany
16 lutego 2013r. o 14:42
Na buziaczki się zgadzam [ a ty wirusie czyhaj] :> Zobaczymy jak to jest z tym złym i diabłami :] :] :]
To teraz współczuje się tego , że ktoś jest najcudowniejszym facetem na świecie ? :| :|
No to Tobie nie ma czego współczuć :] :D [ha ha ha ha ]
~ niezalogowany
16 lutego 2013r. o 15:33
:>

~:) napisał(a): To teraz współczuje się tego , że ktoś jest najcudowniejszym facetem na świecie ? :| :|

Nie zrozumiałaś! :> Przecież Tobie nie składałem wyrazów współczucia z powodu posiadania męża, tylko jemu z powodu posiadania takiego żoniska!! :>
~:) niezalogowany
16 lutego 2013r. o 15:55
Już ja dobrze wiem co i jak :> :> :>
Ja też mu współczuję tego, ale w nagrodę za męki posmaruję plecki i wszyscy są zadowoleni :> :> :>
~ niezalogowany
16 lutego 2013r. o 16:10
~:) napisał(a): w nagrodę za męki posmaruję plecki i wszyscy są zadowoleni :> :> :>

A co mi zaoferujesz za moje męki związane z użeraniem sie z Tobą!!!!! :>:>
Truciznę żeby zakończyć męki czy może ukoisz moje zszargane nerwy w podobny sposób jak Sentusia ?? :> :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza