Co do opisu, zapewniam że wiem co robię i że miałam w tym swój cel, żeby go zamieścić właśnie w takim znaczeniu :) i powiem ze działa, co bardzo mnie cieszy :)
Witam serdecznie w dniu zakochanych :* wszystkim kominiarzom w tym dniu życzę i nie tylko w tym dniu dużo miłości ;) ...witaj Kochanie , moje serce pozdrawia Twoje serduszko :* całuski dla mojej Rybki :* :* :* :* :* :* :* :* :* cześć Jowitko, miłego dnia :*
Hejka wszystkim zakochanym i tym mniej zakochanym :* ;) Jakie plany na dzis?Jak spedzicie ten dzien kochani?Jakies pomysły? Ja to chyba zrobie męzusiowi dobre śniadanko ;)
Wstawać śpioszki :* Słoneczko może i nie zaświeci dzisiaj,ale i tak sympatyczny dzień ,prawda? :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.