...a to co eM44...widzę że nie tylko,, bezsenność w Seattle,, ...witaj o poranku :*
Dopisane 19.12.2011r. o godz. 05:17:
&feature=related :P
Dopisane 19.12.2011r. o godz. 05:23:
...muzycznie się skończył wczorajszy dzionek ,dzisiaj podobnie na początek i z tego wszystkiego...zapomniałem przywitać wszystkich którzy się tu pojawią... :) :) ...chyba :D :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Witam E,M44, Falco :* I zaczynamy nowy tydzień ;) Ostatni przed świętami :D Gęba mi się cieszy bo za 4 dni będę miała moje wnuki i dzieciaczki (hihi stare konie) w domciu :D Miłej pracy i przyjemnego dnia Wam życzę :D :)
Magnum :* Jowitko :* miłego dnia Kobietki :) Ja już uciekam :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.