Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7920
#szaraMyszka26 nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 16:06
kurcze stary hicior ale nadal fajny :D

Odbierając nadzieję- niszczysz człowieka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8020
#PrzystojnyKawaler nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 16:07
* nie kontuje a kontynuuje miło być :P
7920
20 grudnia 2011r. o 16:08

a to tak w sam raz na rozgrzanie się w te zimne wieczory i wspomnienie lata...

8020
20 grudnia 2011r. o 16:08
*** hmm ale ja dzis pisze nooo same błędy :/
7920
20 grudnia 2011r. o 16:11
oj tam się przejmujesz
czasem tak wychodzi czyli nie wychodzi
pisanie oczywiście

8020
20 grudnia 2011r. o 16:12
szaraMyszka26 napisał(a):

a to tak w sam raz na rozgrzanie się w te zimne wieczory i wspomnienie lata...

nooo to teraz dałaś hita ;):) Ja mialem kiedys taką skladanke MTV ( :D jeszcze na kasecie to było) nooo i tam na tej skladance był ten własnie kawałek mallorka :P
Noo a tak jeszcze inna ciekawostka to gdy ten kawałek stawał sie wielkim hitem to ja poraz pierwszy bylem na wczasach własnie na Majorce :) Ach wspomnienia
7920
20 grudnia 2011r. o 16:15
oj w tamtym czasie to były kawałki, których się słuchało non stop.
I własnie na kasetach.

8020
20 grudnia 2011r. o 16:23
tak lata 90 w muzyce bedą dla mnie długo w pamieci . Nie wiem czy to był az taki złoty okres w powstwaniu hitow ale ja wtedy bylem bardzo zafascynowany tym co powstawało nooo ale moze to byc spowodowane tym ze bylem bardzo młody hihi :D To jest cos w rodzaju wspomnien bo jak sie slucha jakiegos dobrego przeboju z tamtych lat to automatycznie powracają wspomnienia i to jest piękne ze muzyka potrafi nam przywołac wspomnienia :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza