Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
5 marca 2012r. o 21:47
paniusiu,ale najpierw 2 flaszki za jedna :P Idz najpierw sie wyparuj,potem pogadamy ;D Dobranoc :D

Dopisane 05.03.2012r. o godz. 21:47:

wyparowac*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3299
#gb nieaktywny
5 marca 2012r. o 21:48
~GoskaM napisał(a):
gb napisał(a): No jestem, bara bara, dziołchy i baxiku,

A nie mówiłam :) Otóż moja droga po niektórych Twoich wpisach ..tym też... wiem , że po Tobie wszystkiego można się spodziewać :) Poczta też zablokowana :| ło matko i córko, tylko co do tego mają Zraniona , Bax ..i reszta ? :) Oczywiście ja napisałam ten post, sądząc , że to Ty jako anonim piszesz, a zapracowałaś sobie na to, zresztą sama wiesz :) No i jakoś IP takie jakby znajome :)
Ale jak nie Ty, no to oczywiście przepraszam :*

Poczta już odblokowana:I, ło matko i córko. No właśnie, Ty GosiaM, napisałaś tego posta, sądząc, że to ja piszę jako anonim, jakieś IP takie było jakby znajome, dobre sobie :| , "po niektórych Twoich wpisach, wszystkiego można się po Tobie spodziewać (sic), ZAPRACOWAŁAŚ SOBIE NA TO, SAMA WIESZ". Tyle cytowania Ciebie, GosiuM., jednak ciągle nie wiem, kim jesteś, nie przedstawiłaś się!! Masz więc, masz nade mną przewagę!!
Napisz wreszcie, czego chcesz ode mnie, dlaczego "zapracowałam sobie?", nie odezwałam się do Ciebie od czasu tamtych kilku wpisów z grudnia 2011r. Tamte wpisy nie dotyczyły zresztą Ciebie, więc co tak się rzucasz, kimkolwiek jesteś!! Dlaczego dyszysz taką nienawiścia do mnie?
Wytłumacz i przedstaw się wreszcie. Chyba kultura tego wymaga, skoro masz czelność w ten sposób prowadzić ze mną rozmowę. Ja Ciebie za nic nie przepraszam, odwal się.
~GosiaM niezalogowany
5 marca 2012r. o 21:59
O ja pierdziu ..teraz to ja leżę :D :D :D
Uwaga przedstawiam się - Małgorzata :)
Teraz Twoja kolej :)
Zdjęcia z dowodu mam też dać ? :)
Zapewniam, że nie jestem Capitanosss, ani Alabaster, właściwie to nawet nie jestem facetem ..chyba :| Nie zionę nienawiścią, ogniem tym bardziej ..jak nie jem fasoli ;)
Nie znam Cię i obawiam się, że nie chciałabym mieć tej przyjemności :)
Natomiast nie podoba mi się to jak się czepiasz innych i nie dziw się, że jest jak jest.

Ps. będę miła, nie oczekuje przeprosin :) Ale podziekuj, że Ci pocztę odblokowałam ;)
3299
#gb nieaktywny
5 marca 2012r. o 22:09
~GosiaM napisał(a): O ja pierdziu ..teraz to ja leżę :D :D :D
Uwaga przedstawiam się - Małgorzata :)
Teraz Twoja kolej :)
Zdjęcia z dowodu mam też dać ? :)
Zapewniam, że nie jestem Capitanosss, ani Alabaster, właściwie to nawet nie jestem facetem ..chyba :| Nie zionę nienawiścią, ogniem tym bardziej ..jak nie jem fasoli ;)
Nie znam Cię i obawiam się, że nie chciałabym mieć tej przyjemności :)
Natomiast nie podoba mi się to jak się czepiasz innych i nie dziw się, że jest jak jest.

Ps. będę miła, nie oczekuje przeprosin :) Ale podziekuj, że Ci pocztę odblokowałam ;)
)

O kuwa, super z tą pocztą :P
Kobieto, nikogo się nie czepiam, dzisiaj, sprowokowana przez Ciebie, piszę pierwszy raz od jakiegoś 15 grudnia 2011r.
Ps. Ja również nie mam ochoty Ciebie poznawać i mam nadzieję uniknąć tej wątpliwej przyjemności. Nie będę miła, ponieważ nie znam Ciebie. Ty jednak pozwoliłaś sobie być chamska w stosunku do mnie. Nie toleruję ludzi, którzy mnie obrażają nie znając mnie :| NIE PRZEPRASZAM :]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 marca 2012r. o 22:11
gb napisał(a): , odwal się.

No właśnie , odwal się , od mojej Przyjaciółki. Jestem do Twojej dyspozycji w realu , nie na forum . Szukasz kłótni ,jestem do Twojej dyspozycji na kanałach PRV. Kim jesteś Biologiczny Portalu ? Czego tu chcesz nie potrafiąc akceptować ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~GosiaM niezalogowany
5 marca 2012r. o 22:12
Przepraszaj i to zaraz :> :> :> Bo znowu zablokuję pocztę :> :> :D :D :D
~do gb niezalogowany
5 marca 2012r. o 22:12
gb, jeśli nie zostawisz piszących w temacie, to dostaniesz karę (bana).To temat dla ścisłej grupy zaprzyjaźnionych osob i nie wolno go czytać , ani pisać osobą spoza tego grona,za osądzanie innych o czyny niegodne grozi kara pieniężna. ADMIN
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 marca 2012r. o 22:21
Gocha , czy ja Ci już kiedyś nie mówiłem , że masz wyjątkową skłonność do grupowania przy sobie różnej maści szumowin ?
Weź Ty się Kobieto opamiętaj i nie wdawaj się w dyskusję z Tyldami , bo co i rusz okazuje się , że jakaś chce zaistnieć i na Twoim grzbiecie jedzie do góry. Pamiętasz ? Trzy palce u każdej z rąk ....wsparcie , pokrzepienie , wspólnota , nie jesteś sama , na pohybel kosmicznym wampirom :) Chwała Aniołom :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza