Magnum :) Ty wiesz :*
Akiwa dziekuję :*
EEEEEE Kocham kocham, przecież mówiłam nieraz ;)
Piotrucha :P
Baxowa to nie tak jak myślisz :P ;) :*
I reszcie ..chodzi o zaległą pamięć :*
Ranna, wracamy w świat :> :D
Trochę znowu Wam namieszałam, a to żebyście o mnie nie zapomnieli :)
Do napisania kiedyś :)
#Pannazdzieckiem nieaktywny 5 marca 2012r. o 23:05
Dobrze , że wróciłaś , kwiaty w wazonie ... cicho piją wodę.
No cóż , stary już jestem , jakiś grobowiec wyrychtować by należało , to i ze zrozumieniem ciężko bywa . Dziękuję za telefon Zraniona Kobieto. Dobranoc Inter.... włóczące się po warszawach .... nautki.:)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Widzę szaleńcy,że radzicie sobie doskonale z prozą życia
;) Ja mam wreszcie 5 minut dla siebie, wszystkie dzieci już śpią :D Miłej nocki wszystkim życzę.Dobranoc ;)
A teraz powitanie: Dzień dobry :) :)
Witam Wszystkich, z zakwasami mięśni brzucha, po wczorajszej śmiechoterapii :D
Dziś życzę równie miłego dnia :* :* :*
&feature=related
Jowitko :* odezwij się :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
E napisał(a):
No pięknie :> wstaje rano i cóż widzą moje piękne oczy :| Mnie spać wysłali, a tu jakieś wyznania, jakieś telefony :| :D :D
Kochana to Ty nie wiedzialas ze jestes tylko na dzien dobry,a ja na dobranoc :D :D
Witam wszytskich o poranku :* Znowu widze,ze bedziemy miec piekna pogodke ;) Pije ktos kawke? Milego dnia takze zycze :*
Hej łobuziaki.Widze ze wczoraj walczyliście z wiatrakiem. :|
Dopisane 06.03.2012r. o godz. 08:06:
zraniona napisał(a):
E napisał(a):
No pięknie :> wstaje rano i cóż widzą moje piękne oczy :| Mnie spać wysłali, a tu jakieś wyznania, jakieś telefony :| :D :D
Kochana to Ty nie wiedzialas ze jestes tylko na dzien dobry,a ja na dobranoc :D :D
Witam wszytskich o poranku :* Znowu widze,ze bedziemy miec piekna pogodke ;) Pije ktos kawke? Milego dnia takze zycze :*
Niom zabieram się za picie kawusi za chwilke a potem do szkoły jeszcze trzeba cisnąć. :|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.