Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Religia

~ niezalogowany
5 września 2013r. o 12:25
dla mnie Religia to przedmiot w szkole i te durne ksiazki,c trzeba kupowac na zajecia.Cholera,co roku nowe!!! czy Biblia i dogmaty tez co roku sie zmieniaja,ze trzeba ludzi naciagac i cigale nowe ksiazki drukowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szlag mnie trafia!!!!!!!!!!!!!!!!! Boze,widziasz i nie grzmisz!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4469
#Patrzalski nieaktywny
5 września 2013r. o 14:04
Matematyczne aksjomaty oraz zasady pisowni języka polskiego też się nie zmieniają ,książki do ich nauki... owszem :) Jednak matematyka i j.polski są przedmiotami obowiązkowymi ,religia ...niekoniecznie :)
~Papuga niezalogowany
5 września 2013r. o 15:28
Patrzalski napisał(a): Matematyczne aksjomaty oraz zasady pisowni języka polskiego też się nie zmieniają ,książki do ich nauki... owszem :) Jednak matematyka i j.polski są przedmiotami obowiązkowymi ,religia ...niekoniecznie :)

A myślisz, że Rada Języka Polskiego to do czego została powołana ?? Podpowiadam: do ustalania zasad ortografii i interpunkcji :) A zatem jak widzisz język polski (zasady pisowni) zmienia się :P
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 września 2013r. o 21:13
Przemyslaw napisał(a):
Szanowny Panie Piotrze...

Generalnie , to się z Panem zgadzam , Panie Przemku. Ludzie rządzący tym nieszczęśliwym Krajem , nie mają do tego kompetencji i społecznego przyzwolenia , wybrani przez uwikłanych w system matołów rządnych kasy , najlepiej państwowej. Ma Pan również rację , jakkolwiek nie nazywalibyśmy pieniądz , to dalej mamy rękę w nocniku , bo to nie my, Naród rządzimy tą złotówką , tylko banksterzy zrzeszeni w BRM w Bazylei . A Kościół nie ma tutaj nic do rzeczy, chodź w Polsce różni nawiedzeni krzyczą , że Kościół opodatkować trzeba i jest ta instytucja przykładem niesprawiedliwości fiskalnej. Tak jakby system bankowy był przykładem sprawiedliwości absolutnej :D , … właśnie nadchodzi rozpierducha kolejnego Państwa , w imię interesu banksterskiej braci. Syrię mam na myśli. A Vincent Wspaniały skąd się wziął , jeśli spytać Pana mogę , czyżby kumpel Donka … z dzieciństwa ? :)

Podział dochodu narodowego jest dokładnie tak samo przekłamany , jak religie tego nieszczęśliwego Świata . Koncentrowanie się na tym podziale , tudzież udział w dyskusji … uwielbiany przez polityków … i politykierów , jest tak samo sensowny i frapujący , jak sikanie pod wiatr. Proszę sobie wyobrazić Panie Przemku , że wyścig szczurów za pustą kasą , to nie sens życia , ja w każdym bądź razie , nie chcę w tym uczestniczyć.
I niech mnie skopią po dwudziestu latach na cmentarzu , wisi mi. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
5 września 2013r. o 21:17
:|

no nie mów!!!
wisi Ci?
to zbyt poważna sprawa by w ten sposób do niej podchodzić.... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
6979
E
5 września 2013r. o 21:17
:D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 września 2013r. o 21:24
:D :D :D ano wisi :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
5 września 2013r. o 21:27
no wiesz?...odrobinę współczucia!!!!
tak się naśmiewać...
oj nieładnie ,nieładnie :D

Dopisane 05.09.2013r. o godz. 21:27:

to do E było... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza