Przemyslaw napisał(a):
Szanowny Panie Piotrze...
Generalnie , to się z Panem zgadzam , Panie Przemku. Ludzie rządzący tym nieszczęśliwym Krajem , nie mają do tego kompetencji i społecznego przyzwolenia , wybrani przez uwikłanych w system matołów rządnych kasy , najlepiej państwowej. Ma Pan również rację , jakkolwiek nie nazywalibyśmy pieniądz , to dalej mamy rękę w nocniku , bo to nie my, Naród rządzimy tą złotówką , tylko banksterzy zrzeszeni w BRM w Bazylei . A Kościół nie ma tutaj nic do rzeczy, chodź w Polsce różni nawiedzeni krzyczą , że Kościół opodatkować trzeba i jest ta instytucja przykładem niesprawiedliwości fiskalnej. Tak jakby system bankowy był przykładem sprawiedliwości absolutnej :D , … właśnie nadchodzi rozpierducha kolejnego Państwa , w imię interesu banksterskiej braci. Syrię mam na myśli. A Vincent Wspaniały skąd się wziął , jeśli spytać Pana mogę , czyżby kumpel Donka … z dzieciństwa ? :)
Podział dochodu narodowego jest dokładnie tak samo przekłamany , jak religie tego nieszczęśliwego Świata . Koncentrowanie się na tym podziale , tudzież udział w dyskusji … uwielbiany przez polityków … i politykierów , jest tak samo sensowny i frapujący , jak sikanie pod wiatr. Proszę sobie wyobrazić Panie Przemku , że wyścig szczurów za pustą kasą , to nie sens życia , ja w każdym bądź razie , nie chcę w tym uczestniczyć.
I niech mnie skopią po dwudziestu latach na cmentarzu , wisi mi. :)