~Papuga napisał(a): ... Że też się dałam w to wciągnąć...
Droga Oślico :) , o ile mnie pamięć nie myli, nasza Ulubiona Plejadianka :) już wielokrotnie zmieniała zdanie odnośnie świata , religii i własnego ja. Wybaczyć Jej to trzeba i kłócić się nie warto , jak słusznie zauważyłyście Drogie Panie :). Czymżesz w końcu jesteśmy , jeśli nie drobnym fragmentem Stwórcy ? Jezus mawiał … obmyj stopy wrogowi lub słudze , nadstaw drugi policzek. Nie fochamy się Droga Oślico, Gocha w wielu miejscach ma sporo racji , pomimo jaszczurzego szeptu.
Młody Padawanie :), czy znasz jakieś inne słowa , oprócz … bełkot ? Niedobór papieru toaletowego w Wenezueli nie czyni z Chaweza mojego guru. Dałbyś już wreszcie spokój z tą neoliberalną propagandą … odseparuj się. Zapraszam Cię jutro na mszę w intencji mojego Przyjaciela , jeśli masz serce ( nie mówię o pompie krwi ) to się odezwiesz, znajdując sposób. Jeśli serca nie masz , to módl się o nie :).
Panie Przemku :) , to jak to było z tym dziadkiem z Wermachtu ? Jak widzę , Pan wzorem Pana Paligłupa wciąż podąża … kij w mrowisko włożyć , aby tępe Lemingi … o przepraszam , mrówki, gryźć zaczęły. Bez znaczenia , jest oczywiście fakt , że Pański guru , pozbawić nas chce własnej państwowości w imię globalizacji i eurokołchozu.
Doproszę się odpowiedzi ? Skąd się wziął ten kłamca-pajac Rostowski ? Tylko proszę mi nie mówić , że demokratycznie , przez Parlament został wybrany , bo mnie Pan śmiechem zabije , a ja mam przecież dwa szkodniki na utrzymaniu… nie żal Panu przyszłych , zadłużonych pokoleń ? A Pan mi tu ględzi o podziale dochodu narodowego , nie rozumiejąc pieniądza fiducjarnego, wstyd Panie Przemku :).
Dobranoc :)