Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

8375
#GosiaG nieaktywny
6 września 2013r. o 22:40
~Papuga napisał(a):

Też się nie kłócę ;)

Zdecydowanie wolę się nie kłocić z kimś badzeij rozgarniętym :P

Dopisane 06.09.2013r. o godz. 22:40:

*bardziej

Lilith ^^
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Papuga niezalogowany
6 września 2013r. o 23:06
GosiaG napisał(a):
~Papuga napisał(a):

Też się nie kłócę ;)

Zdecydowanie wolę się nie kłocić z kimś badzeij rozgarniętym :P Dopisane 06.09.2013r. o godz. 22:40:*bardziej

"Dobrego i mądrego człowieka można poznać po tym, że innych uważa za lepszych i mądrzejszych od siebie"....
8375
#GosiaG nieaktywny
6 września 2013r. o 23:14
~Papuga napisał(a):
"Dobrego i mądrego człowieka można poznać po tym, że innych uważa za lepszych i mądrzejszych od siebie"....

A nie takiego co myśli samodzielnie (nie myśli- że myśli) ?
:P

Lilith ^^
211
skorn
6 września 2013r. o 23:15
ale bełkot

ale kontynujcie papuga, lubie czytac te wasze "mądrości" : )

<i>
8375
#GosiaG nieaktywny
6 września 2013r. o 23:19
Papużko fałszujesz moje wypowiedzi, nie dawałam żadnej 'buźki' którą masz w cytowaniu :*

:D

Lilith ^^
~Papuga niezalogowany
6 września 2013r. o 23:25
skorn napisał(a): ale bełkot

ale kontynujcie papuga, lubie czytac te wasze "mądrości" : )

I vice versa :>
Idę spać, bo cały ten temat to jeden wielki bełkot. Że też się dałam w to wciągnąć... A przecież na takie gosie to najlepszą odpowiedzią jest milczenie :P
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 września 2013r. o 23:06
~Papuga napisał(a): ... Że też się dałam w to wciągnąć...

Droga Oślico :) , o ile mnie pamięć nie myli, nasza Ulubiona Plejadianka :) już wielokrotnie zmieniała zdanie odnośnie świata , religii i własnego ja. Wybaczyć Jej to trzeba i kłócić się nie warto , jak słusznie zauważyłyście Drogie Panie :). Czymżesz w końcu jesteśmy , jeśli nie drobnym fragmentem Stwórcy ? Jezus mawiał … obmyj stopy wrogowi lub słudze , nadstaw drugi policzek. Nie fochamy się Droga Oślico, Gocha w wielu miejscach ma sporo racji , pomimo jaszczurzego szeptu.

Młody Padawanie :), czy znasz jakieś inne słowa , oprócz … bełkot ? Niedobór papieru toaletowego w Wenezueli nie czyni z Chaweza mojego guru. Dałbyś już wreszcie spokój z tą neoliberalną propagandą … odseparuj się. Zapraszam Cię jutro na mszę w intencji mojego Przyjaciela , jeśli masz serce ( nie mówię o pompie krwi ) to się odezwiesz, znajdując sposób. Jeśli serca nie masz , to módl się o nie :).

Panie Przemku :) , to jak to było z tym dziadkiem z Wermachtu ? Jak widzę , Pan wzorem Pana Paligłupa wciąż podąża … kij w mrowisko włożyć , aby tępe Lemingi … o przepraszam , mrówki, gryźć zaczęły. Bez znaczenia , jest oczywiście fakt , że Pański guru , pozbawić nas chce własnej państwowości w imię globalizacji i eurokołchozu.
Doproszę się odpowiedzi ? Skąd się wziął ten kłamca-pajac Rostowski ? Tylko proszę mi nie mówić , że demokratycznie , przez Parlament został wybrany , bo mnie Pan śmiechem zabije , a ja mam przecież dwa szkodniki na utrzymaniu… nie żal Panu przyszłych , zadłużonych pokoleń ? A Pan mi tu ględzi o podziale dochodu narodowego , nie rozumiejąc pieniądza fiducjarnego, wstyd Panie Przemku :).

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
8 września 2013r. o 23:58
Pannazdzieckiem napisał(a): Niedobór papieru toaletowego w Wenezueli nie czyni z Chaweza mojego guru.

Chodziło mi raczej o jego walkę z banksterami, za którą go chwaliłeś, a która zakończyła sie brakiem papieru do podcierania się. Cymbal nie potrafił nawet wykorzystać bogactwa, jakim jest ropa. Socjaliści i lewactwo wszelkiego sortu to przekleństwo tego świata. : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza