Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

~ niezalogowany
9 września 2011r. o 10:19
~Sektom nasze stanowcze nie napisał(a):
Jaki procent populacji stanowią mędrcy? :D

Do której części mojej wypowiedzi odnosi się to pytanie?? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 września 2011r. o 10:23
Chyba zaliczasz się w przeciwieństwie do mnie do większości jeśli nie wiesz ;)
~ niezalogowany
9 września 2011r. o 10:30
Niestety ale nie jestem w stanie zrozumieć urojeń, przybierających postać pisanych bzdur, pojawiających się w każdej głowie na tym forum :)
~ niezalogowany
9 września 2011r. o 14:28
~ napisał(a): Niestety ale nie jestem w stanie zrozumieć urojeń, przybierających postać pisanych bzdur, pojawiających się w każdej głowie na tym forum :)

Bez takich numerów! Pozostańmy na tym, że nie jesteś w stanie zrozumieć!
Nie ma mowy o żadnych urojeniach. Nie potrafiłeś odpowiedzieć na postawione pytania, nie wykazałeś błędów w rozumowaniu więc nie w czyichś urojeniach czy bzdurach problem. Własne braki pokrywasz oskarżaniem tych co mają konkretne i uzasadniane zdanie.
~widz niezalogowany
9 września 2011r. o 21:09
fajny temat :>
~sam jestem ciekaw niezalogowany
9 września 2011r. o 22:14
~Plejadka na tyldzie:) napisał(a): Dlaczego więc zginął Ukrzyżowany ?
Jego papiestwo datuje sie na lata 30-60..Zmarl przed 70-tym ..ok 67 jak to sie stało?
Oświeć mnie ;)

?...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 września 2011r. o 22:53
~Sektom nasze stanowcze nie napisał(a): A gdzie wszystkie odpowiedzi na postawione pytania (choćby te - po co Chrystus ustanowił Apostołów i Kościół, skoro nie potrzeba autorytetów ani pośredników?) ???

Nie potrzebujesz autorytetów (najczystsza w swej postaci pycha - grzech główny). Tylko głupiec nie potrzebuje autorytetów.
Widzimistów najczęściej inspiruje szatan a nie Bóg. To on wystarczy sam sobie ("Non serviam!") I też ma moc sprawiania wielkich cudów.
Pamiętaj - ostrzegałem!

Nie jestem pewien Drogi Adwersarzu , czy to Chrystus ustanowił Apostołów i Kościół , myślę , że to Kościół ustanowił Apostołów i siebie , a kto wie , czy i nie Chrystusa .
Dzisiaj słyszałem taki dowcip : Dwóch Żydów zwiedza Watykan . Jeden z nich stwierdza zachwycony : zobacz jaki tu przepych ! Drugi na to : I pomyśleć , że zaczynali od stajenki .
Żądza władzy i pieniędzy jest wpisana w historię KK . A doktryna uzasadnia cel. Trzeba jednak przyznać , że w każdym źle mieści się odrobina samo destrukcji i jest ogromna rzesza nauczycieli , którzy głoszą miłość Stwórcy. Jeśli mógłbym wybierać , żyć z religią , czy bez niej , wybrałbym drugą opcję . Inteligencja każdego , wcześniej , lub później doprowadzi do Boga. Po to została powołana , zrozumieć , gdzie żyjemy. Pośrednicy nie są potrzebni . Nie jestem w stanie na podstawie doktryn , którym chołdujesz dyskutować z Tobą . Nie byłem szkolony i zwyczajnie nie wierzę w to , że kapłan jakiejkolwiek maści ma być moim duchowym przywódcą . Jest kwestią tylko Twojego wyboru , czy nadal będziesz wyzywał mnie od widzimistów i głupców , strasząc przy tym szatanem , albo gniewem Jahwe , czy zechcesz dla odmiany : Ty odpowiedzieć na pytanie … idziemy na piwo ? Powszechnie wiadomo , że lubię poznawać Bolecnautów , a Ci , którzy mnie znają , raczej mnie nie unikają . Mam kilka pytań , których publicznie postawić nie mogę , nie chcąc naruszyć WC . Dobranoc .
Z niecierpliwością oczekuję odpowiedzi . :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
9 września 2011r. o 23:09
~Plejadka na tyldzie:) napisał(a):
Dlaczego więc zginął Ukrzyżowany ?
Jego papiestwo datuje sie na lata 30-60..Zmarl przed 70-tym ..ok 67 jak to sie stało?
Oświeć mnie ;)

Jeśli chcesz oświecenia to skorzystaj z channelingu,podobno jesteś w tym dobra.
Może objawisz nam swoją ewangelię.Kiedy to nastąpi? W przyszłym roku?Pewnie przybędziesz do nas na złotej miotle otoczona obłokiem chwały i wskażesz nam właściwą drogę.Tylko nie zapomnij zabrać ze sobą dużo ciastek,czymś musisz nakarmić zgłodniały lud.....chociaż tak naprawdę wystarczy ci kilka,w końcu możesz użyć technologii swojej miotły,na zasadzie ,,stoliczku nakryj się''. A tymczasem proponuję abyś brykneła barankiem na ścianę,trochę zaboli ale otrzeźwiejesz.Zawsze możesz też skorzystać z naszej ziemskiej techniki i zadzwonić do Pana Boga,popytać co i jak? albo zapytaj swoich ziomali z gwiazd.W twoim wieku już nie pasuje używać dopalaczy.Jeśli jesteś tak duchowo rozwinięta jak twierdzisz to po co walczysz?,po co szukasz drzazgi w czyimś oku? .Ty szukasz tylko poklasku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.