Goldenhand napisał(a):
Dopisane 09.09.2011r. o godz. 07:21:Bóg Stwórca Nieba i Ziemi nie wymaga od nas dużo a prawidłowa postawa człowieka wobec Boga otwiera zrozumienie na wiele rzeczy tak duchowych jak i ziemskich. Wygrywają ci, którzy ufnie oddają się w ręce Boga, ci którzy proszą aby ich prowadził jak dziecko i napełniał olbrzymią miłością. Olbrzymia miłość jest największym darem Boga jaką może otrzymać człowiek. Nie wszyscy rozpoznają Boga, nie wszyscy wierzą w Jego istnienie.
Bóg wychodzi nam na przeciw, kocha wszystkie swoje dzieci a człowiek powinien się nauczyć rozpoznawać Boga. Dzień w dzień spotykamy Go na każdym kroku; w tańcu, w śpiewie, w pracy, w szkole, Bóg ma wielkie pragnienie pomagać człowiekowi ...
A ja jestem tu tylko po to , aby zbierać i przekazywać Jemu informację o tym , że co raz większa rzesza ludzi Kocha.
Miłość , którą nam zaszczepił rośnie w siłę na Jego chwałę .
Tak to odczuwam i stąd moja wiedza i przekonanie. Niepotrzebuję autorytetów , które mi o tym powiedzą .
Bóg manifestuje się w mojej codzienności małymi cudami , a Jego miłość odczuwam , że się tak wyrażę , na własnym grzbiecie :) Jestem przez to szczęśliwy i tego samego życzę wszystkim :D Miłego dnia Antysekciarzu :)