Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

~ niezalogowany
8 września 2011r. o 15:27
~Sektom nasze stanowcze nie napisał(a): ..... Tak samo można powiedzieć o Gawronie (Polak, więc pewnie katolik :D ) ...
BA! oczami wyobrazni: gdyby g...wybiorcze napisalo np. ze Gawron69 ukradl to w komentarzach odrazu bysmy mogli przeczytac, ze napewno przedstawiciel pokolenia JP2 :D ale pewnie z racji swoich gawronskich antyklerykalnych deklaracji komentarze na g...wyb. bylyby tradycyjnie wylaczone ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ngf niezalogowany
8 września 2011r. o 15:42
Uważam te rozmowy za stratę czasu .Biblia mówi niech każdy zostanie przy swoim . Ja staram się wierzyć w Boga jeżeli się mylę no cóż trudno .Natomiast jeżeli myli się ten kto uważa ,że Boga niema .... ?
~ niezalogowany
8 września 2011r. o 15:47
Pannazdzieckiem napisał(a): Bóg jest miłością i jest wszędzie , nie potrzebuje pośredników . To pośrednicy potrzebują Boga do egzystencji ...
gdyby Bog nie potrzebowal jak to napisales"posrednikow" nie ustanowilby Kosciola na ziemi i nie posylal swoich apostolow. A Piotr nie otrzymalby Kluczy. Fraza "Bóg jest miłością i jest wszędzie" nic nie znaczy , jest pusta. Sluzy do zagluszenia i usprawiedliwienia swojego sumienia. Ale coz, moge tylko zachecic do lektury PS.
~ niezalogowany
8 września 2011r. o 15:49
~ngf napisał(a): ...Biblia mówi niech każdy zostanie przy swoim . ...
i pewnie odpowiedni cyt.podasz ;)
~ niezalogowany
8 września 2011r. o 16:33
Pannazdzieckiem napisał(a): Ironizuję , kiedy bijemy Łysych , na przykład Gawrona ?

Przeciez to madry Gawron chce bic katoli.
~prawda niezalogowany
8 września 2011r. o 16:49
Debatowanie nie doprowadzi nas do nieba, więc trzeba się po prostu nawrócić, pozostawić swoje grzechy i szukać Boga.
~Olo niezalogowany
8 września 2011r. o 20:27
Chwilka "PRAWDO " Ten gość myślał nad sobą i jedynie w wierze w Boga się odnalazł ( bo nic innego mu nie pasowało). On nie jest dowodem na jego istnienie tylko , świadectwem wiary. A jak pies się urodzi bez łap to też będzie dowód?
~ niezalogowany
9 września 2011r. o 7:11
Pannazdzieckiem napisał(a): Bóg jest miłością i jest wszędzie , nie potrzebuje pośredników . To pośrednicy potrzebują Boga do egzystencji , tak jak politycy wyborców. Fajnie się gadało , miłego dnia Antysekciarzu. Jesteś niereformowalny , jak Calachan :)

Skąd wiadomo, że niereformowalny? Nieważne jaki ja jestem, ważne że ja zadaję pytania i odpowiadam na zadane. Ja dyskutuję logiką i argumentami.
Ty jesteś widzimistą. Nie dyskutujesz tylko widzi ci się np. to że Bóg nie potrzebuje pośredników. Jesteś Bogiem, czy Bóg Ci to powiedział?

Ot reformowalny dyskutant - 0 faktów, 0 argumentów, nie odpowiedział na żadne pytania, oczernia, rzuca gołosłowne twierdzenia i oskarżenia!
Pytam setny raz - skąd wiesz o Bogu i Chrystusie, skoro jedynym źródłem pisanym jest Nowy Testament spisany przez jego Kościół??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza