Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

4547
#Anonim4547 nieaktywny
26 lutego 2012r. o 19:34
Topolino napisał(a): Witaj De_Tourvel :)

Jestem tu pierwszy raz i nie za bardzo się znam na tym wszystkim :*

Witaj Topolino :) Jeśli mogę Ci coś doradzić, to nie proś o pomoc De_Tourvel , piszę to z ciężkim sercem, ale muszę Cię ostrzec, to bardzo nieuprzejma, wiecznie nachmurzona osoba. Nigdy się nie wita wklejając piosenki, co więcej, nigdy nie odpowiada na przywitanie. Ciągle ma o coś do kogoś pretensje. Okropność. Uważaj też na taką drugą, o nicku Magnum 44 ... szkoda słów, obraża wszystkich, jest nieznośna, jeśli tylko ma okazję komuś dokuczyć, robi to bez skrępowania. Ponoć mają siostrę, dobrze, że biedaczka tu nie zagląda, co też one na nią wygadują ... aż strach pomyśleć co by było gdyby jednak zdecydowała się tu zajrzeć ...

Dziewczyny, możecie mnie teraz zamordować :) Pozwólcie mi tylko wybrać w jaki sposób zginę :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5570
#De_Tourvel nieaktywny
26 lutego 2012r. o 19:49
Iluzjo, wybieraj ;>;>;>

;>

PS. Muszę się przejrzeć w lustrze i poszukać tego wszystkiego, o czym pisałaś ;p :|

Dopisane 26.02.2012r. o godz. 19:49:

PS 2. Czyżbyś była Grzdylo-pochodna? ;> Bo zawiało takimi klimatami :P:P:P

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
4547
#Anonim4547 nieaktywny
26 lutego 2012r. o 19:53
De_Tourvel napisał(a): Iluzjo, wybieraj ;>;>;>

Chciałabym, żebyście wdrapały się ze mną na najwyższy budynek w mieście i mnie zepchnęły z jego dachu :) Dacie radę ? :)

5570
#De_Tourvel nieaktywny
26 lutego 2012r. o 19:59
Iluzja napisał(a):
Chciałabym, żebyście wdrapały się ze mną na najwyższy budynek w mieście i mnie zepchnęły z jego dachu :) Dacie radę ? :)

Z miłą chęcią ;> to kiedy? ;>

:P

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
4547
#Anonim4547 nieaktywny
26 lutego 2012r. o 20:12
De_Tourvel napisał(a): Z miłą chęcią ;> to kiedy? ;>

Wybór czasu i miejsca pozostawiam Wam Morderczynie :)

PS Wolałabym w dzień, jak już mam ginąć w taki spektakularny sposób, to chciałabym mieć dużą widownię :)

&feature=related
5570
#De_Tourvel nieaktywny
26 lutego 2012r. o 21:12
Iluzja napisał(a):
Wybór czasu i miejsca pozostawiam Wam Morderczynie :)

PS Wolałabym w dzień, jak już mam ginąć w taki spektakularny sposób, to chciałabym mieć dużą widownię :)

Wydaje mi się, że skazany ma prawo tylko do jednego życzenia ;> a skoro wybrałaś już sobie miejsce to reszta należy do oprawców :P:>

315
#mir.ko nieaktywny
26 lutego 2012r. o 21:25
~ niezalogowany
26 lutego 2012r. o 21:27
&feature=related :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza