Jestem tu pierwszy raz i nie za bardzo się znam na tym wszystkim :*
Witaj Topolino :) Jeśli mogę Ci coś doradzić, to nie proś o pomoc De_Tourvel , piszę to z ciężkim sercem, ale muszę Cię ostrzec, to bardzo nieuprzejma, wiecznie nachmurzona osoba. Nigdy się nie wita wklejając piosenki, co więcej, nigdy nie odpowiada na przywitanie. Ciągle ma o coś do kogoś pretensje. Okropność. Uważaj też na taką drugą, o nicku Magnum 44 ... szkoda słów, obraża wszystkich, jest nieznośna, jeśli tylko ma okazję komuś dokuczyć, robi to bez skrępowania. Ponoć mają siostrę, dobrze, że biedaczka tu nie zagląda, co też one na nią wygadują ... aż strach pomyśleć co by było gdyby jednak zdecydowała się tu zajrzeć ...
Dziewczyny, możecie mnie teraz zamordować :) Pozwólcie mi tylko wybrać w jaki sposób zginę :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.