Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Chętni do gry w piłkę nożną.

~tomek niezalogowany
5 lutego 2012r. o 18:54
ja też się piszę na piłkę nożną tylko nie w czwartek gg 39207497
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3163
#joja nieaktywny
5 lutego 2012r. o 19:12
Z tego co licze jest nas okolo 8 osob na teraz jutro ide do ogolniaka pogadam o hali wieczorkiem sie odezwe zobaczymy kiedy maja wolne terminy ...... pozdrawoiiam i dzieki za zainteresowanie przypominam ze zabawa amatorska zadnych ograniczen poruszac sie pare kg zgubic :) zapraszam kolejnych

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. — Paulo Coelho
~Amator Piłkarz niezalogowany
5 lutego 2012r. o 21:27
~Amator Piłkarz napisał(a): Możesz mnie dopisać

gg6314096
~Grzegorz niezalogowany
5 lutego 2012r. o 22:06
ja tez sie pisze w razie czego. W zaleznosci od dnia. :) gg 2394460
~ niezalogowany
6 lutego 2012r. o 13:32
BIEDA Z SALA ale jest szansa jutro Pani kazala dzwonic w gre bedzie wchodzil wtorek dam zna©
~ niezalogowany
8 lutego 2012r. o 11:09
MAMY HALE :) ZAPRASZAM CHETNYCH PO KONKRETY HALA WE WTOREK OD 18H-19H NA 1 H NA II LO NA DOLNYCH MŁYNACH
ORGANIZATOR SZABEŁ-TEL 699 952 961
~ niezalogowany
8 lutego 2012r. o 11:17
Jaka cena ?
Bo ja też dzwoniłem i jest zdecydowanie taniej niż tutaj zaproponowano.
3163
#joja nieaktywny
8 lutego 2012r. o 14:52
TRAGEDJI Z PIENIĘDZMI NIEMA Jedna godzina na sali to koszt 50 pln przy 10 graczach po 5 pln za jedną pogranie MIESIECZNIE 20-25 PLN .

Dopisane 08.02.2012r. o godz. 14:52:

MAMY 8 OSÓB MYSLE ZE JESZCE 2 OSOBY MAX 4 BO NIEJEST DUZA TA SALA......

Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. — Paulo Coelho
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza