Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~mir.ko niezalogowany
18 maja 2013r. o 20:54
wiele tych aspektów jest ciekawych. ale zastanawia to, że skoro 90 % populacji chcą usunąć to na kim w przyszłości chcą żerować, kto będzie im wytwarzać wszelkie dobra, prowadzić budowy itp
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 maja 2013r. o 21:03
~mir.ko napisał(a): wiele tych aspektów jest ciekawych. ale zastanawia to, że skoro 90 % populacji chcą usunąć to na kim w przyszłości chcą żerować, kto będzie im wytwarzać wszelkie dobra, prowadzić budowy itp

10 % populacji , oni i tak już wszystko mają. Siedemdziesiąt milionów bezmózgich , długonogich, pięknych niewiast, przemieszanych z wyjątkowo atrakcyjnymi , bezmózgimi chłopcami. Środki produkcji , są zautomatyzowane Mirek . Propaganda potrzeby jednostki ludzkiej , jest tylko propagandą , niczym więcej . Człowiek nie jest potrzebny. Ale jest . Zależy mi na tym , aby się obudził. Na masową skalę :)

Mam taką chorobę psychiczną , mesjanizm :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~xyz niezalogowany
18 maja 2013r. o 21:18
a wiesz co Panna...Ty to tak do rzeczy czasami pitolisz.... i na pitoleniu się kończy i czasami mi to pitolenie kogoś przypomina. Gdyby tak do kupy zebrać tych wszystkich pitolących... może cóś by zdziałali w tym naszym miasteczku. Kolorowe ptaki zaś pitolą od rzeczy.... Pozdro :)
4335
18 maja 2013r. o 21:34
~xyz napisał(a): ...i na pitoleniu się kończy i czasami mi to pitolenie kogoś przypomina.

A kogóż to , czyżbyś Przemusia miał na myśli ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
18 maja 2013r. o 22:55
nie przesadzaj z tą automatyką. nie żyjemy w czasach Terminatorów. maszyny nie tworzą się nawzajem, potrafią serwisować i obsługiwać. to że w biurach pojawiły się komputery nie sprawiło że wyparły pracowników. czasami wręcz przeciwnie. ludzie potrzebni są na każdym procesie produkcji, nawet jesli dotyczy to produkcji kija, i to cały sztab. a jeszcze jak do tego dorzucimy modne dążenie do optymalizacji kosztów ... ho ho ho

dobranoc :)
~update 1.0 niezalogowany
18 maja 2013r. o 22:56
* nie potrafią serwisować i obsługiwać
~mir.ko niezalogowany
18 maja 2013r. o 23:02
a to co mówisz że 'wszystko mają'... jak by wszystko się nie starzało, nie psuło.

zauważ jak zamożni wymieniają wszystko... wyposażenie domów, ba... całe domy. auta powiedzmy co dwa lata, dokupywanie innych modeli co rok, podróże itd. to co mieli/mamy kilkuletnie lub roczne okazuje się szybko niczym. bo czym jest teraz telefon który rok temu kosztował 2 tys zł ? zabawką z historycznym już ekranem
4335
18 maja 2013r. o 23:08
~mir.ko napisał(a):
dobranoc :)

Dobranoc Mirek :) Widzę , że zaczynasz ... argumentować , być uprzejmym i myśleć , jestem z Ciebie dumny . Nie chodzi mi o moją rację , chodzi mi o to , abyście wszyscy .... zrozumieli ten Piękny Świat . Moje teorie spiskowe , na których się uczyłem , są bez znaczenia , wobec Waszego zrozumienia ... Wędrowcy :* Dobranoc :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza