Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~s niezalogowany
17 maja 2013r. o 15:34
Wszyscy sie mylą, od prostego chłopa po profesorów, tylko Pannazdzieckiem wie wszystko najlepiej. Poogladał filmiki na youtube i wie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 maja 2013r. o 15:42
~s napisał(a): Wszyscy sie mylą, od prostego chłopa po profesorów, tylko Pannazdzieckiem wie wszystko najlepiej. Poogladał filmiki na youtube i wie.

Uwierz mi Młody Padawanie :* bardzo bym sobie i Tobie życzył , abyś żył w normalnym Świecie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~s niezalogowany
17 maja 2013r. o 15:45
Tyle to każdy sobie życzy, wielkiej filozofii w tym nie ma.
4335
17 maja 2013r. o 17:50
Chodzi mi o to , że Prof. Rybiński sprawia wrażenie człowieka doskonale obeznanego , ale jednak zwolennika systemu. Chodzi mi po głowie taki kalambur , bez udziału filozofii :

Nie można wyleczyć chorego na przeziębienie , podając antybiotyk i trzymając w lodówce. To działanie bez sensu. Podobnie jak pompowanie pustej kasy w system bankowy. Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~virgo niezalogowany
17 maja 2013r. o 17:59
Pannazdzieckiem napisał(a):

Prof. Rybiński myli się. To wszystko , już wkrótce , tak pierdyknie , że aż Himalaje podskoczą. Nie można w nieskończoność drukować pieniędzy, za które zapłacić mają krwią i potem nasze dzieci i wnuki. Basta ! Kapitalizm w obserwowanej przez nas wersji , przechodzi właśnie ostatnie podrygi. I chwała Bogu , że to już kres. Problem w tym , że nie wiem kiedy ten kres nastąpi ... może być za pięć minut :D, ale Bóg ma własne plany , gdzież mnie, w to ingerować :)

Masz rację Kawalerzezdzieckiem :* zerknąłęś jednak na datę tej rozmowy ? 2011 rok. Na dzień dzisiejszy prof.Rybiński troszkę inaczej interpretuje temat. Miłego wieczoru :D i nie denerwuj się tak bardzo ;) Do "usłyszenia" za dwa tygodnie :*

Zmoderowano 17.05.2013 godz.21:33 - powód: błędy cytowania (moderator)
4335
17 maja 2013r. o 18:03
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Miłego wieczoru :)

Ależ ja jestem spokojny Niewiasto, będziesz musiała popracować nad cytowaniem , jeśli jest na sali Techniczny , popraw z łaski swojej Kolego :)

~virgo niezalogowany
17 maja 2013r. o 18:12
Pannazdzieckiem napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Miłego wieczoru :)

Ależ ja jestem spokojny Niewiasto, będziesz musiała popracować nad cytowaniem , jeśli jest na sali Techniczny , popraw z łaski swojej Kolego :)

Przepraszam , za "cytowanie. To wina pospiechu. ;( Ciekawi mnie , jaki będzie Wasz (czyli tych , którzy przyjdą na spotkanie z JKM ) odbiór i ocena jego wystąpienia. Może gdzies tam będę mogła przeczytać dyskusję na naszym Forum. ;)
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
17 maja 2013r. o 19:02
Boli...[img=1368810141_puxxwkn.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.