Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

9984
#gover nieaktywny
9 grudnia 2013r. o 13:43
Pannazdzieckiem napisał(a): Mam wrażenie , że z dzieckiem rozmawiam Gover, albo księdzem , przedstaw się nam jakoś bliżej , zdecyduj się kim jesteś ;)

Mam wrazenie, ze rozmawiam z bardzo madrym czlowiekiem, ktory biegajac w kolko w pogoni z bardzo waznymi sprawami, sprzedaje tandete z YT.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
9 grudnia 2013r. o 15:02
~mir.ko napisał(a): nie będziemy tracić w kantorach jeżdżąc na zakupy i wycieczki :)

Najważniejsze zmartwienie typowej polskiej rodziny.

Dopisane 09.12.2013r. o godz. 15:02:

[img=1386597749_091jcof.jpg]

<i>
8375
#GosiaG nieaktywny
9 grudnia 2013r. o 15:19
Pannazdzieckiem napisał(a): Dzisiaj widzę wyraźnie , że jestem niewolnikiem i powiem Ci , jest mi absolutnie obojętne , który z feudalnych władców wyznacza mi kanony myślenia , obaj są tacy sami.

Kiedy rozpoznajesz swój indywidualny cel i nic z tym nie robisz ,sprawiasz krzywdę nie tylko sobie.
Wypromieniowujesz tą negatywną energię w 'eter' i to rozszerza się wirusowo na całe pole morfogenetyczne.

Oczywiście miło jest zwalić winę za całkowitą blokadę rozwoju ludzkości, na najeźdzców z kosmosu czy tajne bronie NWO,ale to właśnie ''dzięki'' takiej postawie jak Twoja - rozwój cywilizacji oraz wprowadzenie zmian jest niemożliwe.

Lilith ^^
11202
#Anonim11202 nieaktywny
9 grudnia 2013r. o 16:27
Możecie włączyć dzieciom zamiast opowieści wigilijnej. Niech od małego się uczą kto jest odpowiedzialny za zniszczenie choinki, i nie tylko.
~driver niezalogowany
9 grudnia 2013r. o 17:19
http://niepoprawni.pl/files/images/Komorowski_nadlatywam_wykop_pl.preview.jpg
2900
#falco nieaktywny
9 grudnia 2013r. o 21:20
Pannazdzieckiem napisał(a): Mylisz się Gover , podobnie , jak i Ty jestem tylko fragmentem Stwórcy. Duchowo obaj od Niego się wywodzimy... albo Niej :)

a ja tam wiem że pochodzę od małpy tyle tylko ze odrobinę ,,zmutowanej,, przez ewolucję... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10897
#Anonim10897 nieaktywny
9 grudnia 2013r. o 21:28
http://fakty.interia.pl/prasa/news-nasz-dziennik-wobec-nadchodzacej-wojny,nId,1070752

"Białoruś i Ukraina zwasalizowane przez Rosję, zniweczą strategiczne możliwości obronne Polski na obszarze Bałtyku. Polem przyszłej wojny będzie wtedy 150-kilometrowy pas od granicy z Białorusią do Warszawy, uważają analitycy na których powołuje się "Nasz Dziennik".

Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/prasa/news-nasz-dziennik-wobec-nadchodzacej-wojny,nId,1070752?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other

Już nas straszą ?? Mamy przecież potężnych sojuszników ...za oceanem
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2013r. o 21:43
GosiaG napisał(a): ... rozwój cywilizacji oraz wprowadzenie zmian jest niemożliwe.

A który Kosmita chce zmiany te wprowadzać ? Pytam , bo już się pogubiłem Droga Almo :) , i na czym te zmiany miałyby polegać? Jeśli chodziłoby o wymiecenie fiducjarnej kasy , to jestem za i obojętny jest mi Kosmita. :)

Drogi Goverze już dawno, nikt tak mnie nie zwyzywał :) Zaś jeśli o jutuba chodzi , ważne jest to , co dopuszczamy do swej świadomości. Gołe baby to nie wszystko :)

Umiera Alter , tylko Ty jeszcze o tym nie wiesz. Ale póki walczymy , to zwyciężamy :)

Jestem pewien , że Stwórca ma dla nas niespodziankę :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza