skorn napisał(a): Pamiętaj alter, tylko fobiak ma PRAWDZIWE dane i źródła. Skąd o tym wiadomo? Bo sam tak powiedział. Dlatego fobiak jest dla mnie autorytetem, także moralnym!
tyle wam powtarzam i nic do was nie trafia, pozbadzcie sie w koncu autorytetow bo przepadniecie, nie bedzie w stanie sami myslec i jak automaty bedziecie wklejac linki do konca zycia.
polski korupt nie jest taki glupi aby skladac meldunki w statystyce po to aby wydzwignac polske na srodek listy. polski korupt to fachowiec i wie jak dawac i brac by nie trafic do statystki. dlatego ta statystyka to jawna manipulacja lub obejmuje tych, ktorym udowodniono korupcje.
skorn napisał(a): Polski korupt nie jest głupi, a inne są. Dzięki za twą mądrość, rabi!
sa inni, to ca ci ktorzy sie nie daja zlapac. jak widzisz nie tylko zlodziej musi miec cos w glowie
jesli sie decydujesz na korupcje to rob to tak aby nie wpasc a jak borac czy dajac wpadniesz to tylko przez wlasna glupote
#Pannazdzieckiem nieaktywny 21 maja 2014r. o 22:02
A powiedz mi Drogi Komunisto :) , czy Twój Ruch JKM, w spocie reklamowym przedstawia Wilka z Wall Stred za wzór do naśladownictwa ? Czy tylko mi się tak wydaje. Na pytanie , dlaczego Michalkiewicz inaczej mówi o kasie , jak JKM , nie odpowiedziałeś, chociaż ja odpowiadam na Twoje pytania. Nieładnie ignorować rozmówcę , mam Ci mówić ... Zenek ? :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): A powiedz mi Drogi Komunisto :) , czy Twój Ruch JKM, w spocie reklamowym przedstawia Wilka z Wall Stred za wzór do naśladownictwa ? Czy tylko mi się tak wydaje. Na pytanie , dlaczego Michalkiewicz inaczej mówi o kasie , jak JKM , nie odpowiedziałeś, chociaż ja odpowiadam na Twoje pytania. Nieładnie ignorować rozmówcę , mam Ci mówić ... Zenek ? :D
Twój Ruch? Nie obrażaj mnie.
Wilk z Wall Street to taki żart o kandydacie KNP Jacku Wilku. ;)
O kasie mówi, o inflacji mówi, o dodrukowywaniu mówi. O NWO ma mówić ? Przekoloryzowane to trochę...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.