Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
21 maja 2014r. o 15:19
fobiak napisał(a): a skad masz te dane?

Nie umiesz czytać? zacofany gostek z ciebie :P

Dopisane 21.05.2014r. o godz. 15:19:

skorn napisał(a): Pamiętaj alter, tylko fobiak ma PRAWDZIWE dane i źródła. Skąd o tym wiadomo? Bo sam tak powiedział. Dlatego fobiak jest dla mnie autorytetem, także moralnym!

No tak, szczególnie moralnym :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
21 maja 2014r. o 15:25
tyle wam powtarzam i nic do was nie trafia, pozbadzcie sie w koncu autorytetow bo przepadniecie, nie bedzie w stanie sami myslec i jak automaty bedziecie wklejac linki do konca zycia.

polski korupt nie jest taki glupi aby skladac meldunki w statystyce po to aby wydzwignac polske na srodek listy. polski korupt to fachowiec i wie jak dawac i brac by nie trafic do statystki. dlatego ta statystyka to jawna manipulacja lub obejmuje tych, ktorym udowodniono korupcje.

Zmoderowano 21.05.2014 godz.18:40 - powód: topposting (moderator)
211
skorn
21 maja 2014r. o 15:32
Polski korupt nie jest głupi, a inne są. Dzięki za twą mądrość, rabi!

<i>
2161
#fobiak nieaktywny
21 maja 2014r. o 16:08
skorn napisał(a): Polski korupt nie jest głupi, a inne są. Dzięki za twą mądrość, rabi!

sa inni, to ca ci ktorzy sie nie daja zlapac. jak widzisz nie tylko zlodziej musi miec cos w glowie
jesli sie decydujesz na korupcje to rob to tak aby nie wpasc a jak borac czy dajac wpadniesz to tylko przez wlasna glupote

Dopisane 21.05.2014r. o godz. 16:08:

sa
biorac *
211
skorn
21 maja 2014r. o 16:22
whatever

pozdro dla lemingów

<i>
~srobiak niezalogowany
21 maja 2014r. o 19:54
Ten "fobiak" już tak pierdzieli że tego n ie da się czytać nawet na bani. :P
On już przebija tego jednego "pana"!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 maja 2014r. o 22:02
A powiedz mi Drogi Komunisto :) , czy Twój Ruch JKM, w spocie reklamowym przedstawia Wilka z Wall Stred za wzór do naśladownictwa ? Czy tylko mi się tak wydaje. Na pytanie , dlaczego Michalkiewicz inaczej mówi o kasie , jak JKM , nie odpowiedziałeś, chociaż ja odpowiadam na Twoje pytania. Nieładnie ignorować rozmówcę , mam Ci mówić ... Zenek ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
21 maja 2014r. o 22:09
Pannazdzieckiem napisał(a): A powiedz mi Drogi Komunisto :) , czy Twój Ruch JKM, w spocie reklamowym przedstawia Wilka z Wall Stred za wzór do naśladownictwa ? Czy tylko mi się tak wydaje. Na pytanie , dlaczego Michalkiewicz inaczej mówi o kasie , jak JKM , nie odpowiedziałeś, chociaż ja odpowiadam na Twoje pytania. Nieładnie ignorować rozmówcę , mam Ci mówić ... Zenek ? :D

Twój Ruch? Nie obrażaj mnie.
Wilk z Wall Street to taki żart o kandydacie KNP Jacku Wilku. ;)

O kasie mówi, o inflacji mówi, o dodrukowywaniu mówi. O NWO ma mówić ? Przekoloryzowane to trochę...

A Michalkiewicz jasno mówi o KNP JKM
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza