Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 maja 2014r. o 6:55
skorn napisał(a):
możesz zacząć od mirka ;)

Dobry pomysł :D Mirek , słuchaj , pamiętasz jak Ci tłumaczyłem , co się stało z WTC 7 ? No :D

GeorgeOrwell napisał(a):

Powiem szczerze że nie wiem ,czasami myślę że widać nadzieję ale z drugiej strony jak widzę to morze lemingów to tracę nadzieję.Faktem jest że ludzi którzy rozumieją cały mechanizm Matrixa w jakim żyjemy przybywa ,ale dla mnie zbyt wolno,może jestem zbyt niecierpliwy
Pozdrawiam

Mi również brakuje tej cierpliwości , być może , powodem jest to, że po prostu starzejemy się z chwili na chwilę. Boimy się , że zabraknie nam czasu na walkę z matrixem. Ale puki krwi w żyłach i sprawne palce :
... wyklęty powstań ludu Ziemi , ta ta ta tam ... albo .. nie rzucim Ziemi skąd nasz Ród ... :)

Trader napisał :

http://independenttrader.pl/229,rosyjski_front_antydolarowy.html

Jak pierdyknie dolar , to i matrix pierdyknie , jeszcze trochę cierpliwości , taż Janek z Patmos , obżerając się małymi , żółtymi grzybkami, to przewidział i opisał.

Miłego Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
26 maja 2014r. o 15:08
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak pierdyknie dolar , to i matrix pierdyknie ,

Na miejsce jednego matrixa, nastanie drugi. Dalej będziesz narzekał. Taka twoja natura nieudacznika. :P

Dopisane 26.05.2014r. o godz. 15:08:

[img=1401109717_o3ps5c0.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2161
#fobiak nieaktywny
26 maja 2014r. o 15:43
pewnie wsciekly szwagrzyk znow gania z georadarem po osobowickim, od dluzszego czasu marzy mu sie obalenie nazwy zolnierze podziemia. nawet jak powyciagnie z grobow przy okazji ss-manow to nie zmieni faktu, ze to byli bandyci. zolnierz podziemia powinien zostac tam gdzie jego miejsce. jest to jawnym naruszeniem spokoju zmarlych, tym bardzie, ze cmentarz jest do tego przeznaczony.
~mir.ko fan PO niezalogowany
26 maja 2014r. o 19:15
Pannazdzieckiem napisał(a):
skorn napisał(a):
możesz zacząć od mirka ;)

Dobry pomysł :D Mirek , słuchaj , pamiętasz jak Ci tłumaczyłem , co się stało z WTC 7 ? No :D

nadal brak dowodów, podobnie jak z niedawnym boeingiem
~ niezalogowany
26 maja 2014r. o 19:26
Dane z 91 % komisji

[img=1401125121_07dokz4.jpg]

[img=1401125132_i8sz7l4.jpg]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 maja 2014r. o 21:03
Mirek , proszę Cię :) A logika faktów ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~mir.ko niezalogowany
26 maja 2014r. o 21:12
nie moja dzialka :)
211
skorn
26 maja 2014r. o 23:08
tymczasem w naszym nieszczęsliwym kraju

http://wiadomosci.dziennik.pl/wybory/artykuly/460087,kilkunastu-poslow-chce-przejsc-do-kongresu-nowej-prawicy.html

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza