SkumbriaTomatowa napisał(a): .... nie dlatego w tym temacie pisze aby Tobie lub komu innemu wbic szpile...
Wcale tak tego nie odbieram :)
SkumbriaTomatowa napisał(a): . To dla naszej wygody i porzadku dyskusji tu jestes. Pomagasz adminowi ale jestes tu dla nas. Czym byloby to forum bez takiej rzeszy userow? wg mnie dziwne jest to Twoje podejscie.
Może i tak ale moderatorów większość osób nie traktuje, jako osoby pomagające innym, a wręcz jako forumowych gliniarzy. Często zresztą jest mi to wypominane.
Moderowanie postów naruszających regulamin nie uważam za pomaganie innym, szczególnie że z tego tytułu często userzy mają do mnie pretensje.
SkumbriaTomatowa napisał(a): ....Ale dalej pozostaje przy swoim, ze sie nie wyrabiacie.
A ja wciąż stoję na stanowisku, że tak nie jest.
Z Twojego pisania wynika, że bardzo dążysz do tego, żeby skorn był modem. Pisz w tej sprawie do Emema, bo pisanie, czy też sugerowanie tego na forum na nic się nie zda.
SkumbriaTomatowa napisał(a):
swoja droga, kulturalnie wzgledem userow byloby pozostawiac zawsze jakis slad.(zerknij na forum katolik.pl - taki wg.mnie bylby ideal moderacji)
Jeżeli ktoś swoim mało kulturalnym lub też wręcz chamskim pisaniem obraża innych, to nie widzę powodu do zostawiania śladu po usuwaniu takich postów.
Piszesz o innym portalu. Widocznie tam piszą bardziej kulturalni ludzie i dlatego moderatorzy mają inne podejście.
Tu, jak pisałem wcześniej, moderatorzy nie zostawiają nieraz śladów, bo obawiają się tego, że będą się inni userzy ich czepiać za moderację, co często dzieje się wobec mnie.
Na ogólnopolskim forum userzy nie znają się osobiście i nie wiedzą w większości jak kto wygląda. Tu, na BolecInfo jest inaczej.
SkumbriaTomatowa napisał(a): btw. usuneliscie watek o szkole kat. dlaczego nie zostal przeniesiony do arch.?
Niestety ale jesteś w błędzie:)
Temat został zamknięty i przeniesiony do archiwum, wbrew temu, co piszesz.
http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=17&act=showtopic&topic=66680&strona=20