Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

10114
#alter nieaktywny
13 lutego 2015r. o 23:08
qwax napisał(a): Ale to jest przecież proste pytanie:

Powyżej jest przecież proste pytanie dla ciebie! Tak samo myślisz o Ukrainie i Ukraińcach?

Natomiast moja opinia o bandycie putinku jest oczywista i jednoznaczna. Podobno cały naród rosyjski popiera swojego carputinka? Ty jesteś niby inny? hehe

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3231
#qwax nieaktywny
13 lutego 2015r. o 23:17
alter napisał(a):
qwax napisał(a): Ale to jest przecież proste pytanie:

Powyżej jest przecież proste pytanie dla ciebie! Tak samo myślisz o Ukrainie i Ukraińcach?

Oczywiście, że tak samo jak o Rosjanach myślę o Ukraińcach, Polakach, Czechach, Niemcach itd.
alter napisał(a):
Natomiast moja opinia o bandycie putinku jest oczywista i jednoznaczna. Podobno cały naród rosyjski popiera swojego carputinka? Ty jesteś niby inny? hehe

Podobno... "dobrze napisane. A jak ktoś napisze, że "podobno" jesteś skończonym durniem, to inni mają powtarzać to jako sprawdzoną informację?

10114
#alter nieaktywny
13 lutego 2015r. o 23:33
qwax napisał(a): Podobno... "dobrze napisane. A jak ktoś napisze, że "podobno" jesteś skończonym durniem, to inni mają powtarzać to jako sprawdzoną informację?

Określenie podobno zostało użyte przeze mnie z rozmysłem, i jest ono uzasadnione.

Ja uważam, że bandyta putinek nie ma poparcia całego narodu rosyjskiego, a to tacy jak ty uważają inaczej. Moja ironia jest zamierzona, i taka oczywista.

Natomiast ja mogę i mam prawo, z dużym prawdopodobieństwem powiedzieć, że "podobno ty jesteś skończonym idiotą" :)

Reasumując? W tym temacie uczestniczę w dyskusji już od bardzo dawna i wielokrotnie powtarzałem, że nie wszyscy Rosjanie myślą tak jak putinek. Co mnie niezmiernie cieszy. Wielu artystów, pisarzy, przedstawicieli opozycji, biznesu, a także inteligencji i emigracji potępia działania bandyty putinka na Ukrainie.

Ty jako ten broniący mądrych spokojnych tolerancyjnych Rosjan, przecież nie możesz popierać tego podwórkowego bandytę? :D hehe

~Trollka TV niezalogowany
13 lutego 2015r. o 23:34
Co banderowcy narobili na wschodzie Ukrainy?
#t=169
10114
#alter nieaktywny
13 lutego 2015r. o 23:42
ruska tv podaje co Rosjanie robią na Ukrainie? dawaj, widać że dużo oglądasz :P

~oj alter niezalogowany
13 lutego 2015r. o 23:45
ty to już całkiem masz klapy na oczach, banderyzm to zło i tyle.
10114
#alter nieaktywny
13 lutego 2015r. o 23:52
~oj alter napisał(a): ty to już całkiem masz klapy na oczach, banderyzm to zło i tyle.

hehehe... banderyzm tak! Ale Ukraina to nie banderyzm, i nie wszyscy Ukraińcy to banderowcy, a Ukraina to wolny kraj. Bandyta putinek nie ma prawa łamać prawo międzynarodowe. Więc nie siej tu ruskiej propagandy.

Kwasik co ty na to? koleś wszystkich Ukraińców nazywa banderowcami! hehe

~ niezalogowany
14 lutego 2015r. o 7:51
Towarzysze separatysty.
Oświećcie mnie ,skąd wy bierzecie kasę na te czołgi ,rakiety i samoloty,które kupujecie w sklepie na rogu ulicy?
Do roboty nie chodzita to i diengów u was niet.
No chyba że bierzecie to wszystko ,,na zeszyt'' :D
falco,odpowiesz ?