Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wzywają do woja

~Pracujący na agencji niezalogowany
23 marca 2015r. o 18:42
Siemanko jak wyżej o co chodzi z tym wzywanie biorą również tych co są w ZSW? A co z pracą?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 marca 2015r. o 18:53
sila cie nie wezma, ja bym powiedzial ze nie bede walczyl o ten kraj i nie zgadzam sie z polityka agresji usa nato przeciwko rosji, takie moje prawo do pokojowego nastawienia
13372
#zakochana nieaktywny
23 marca 2015r. o 19:20
A ja wkrótce IDE do wojska :-) sama z wlasnej woli :-)
10630
#CNC nieaktywny
23 marca 2015r. o 19:28
zakochana napisał(a): A ja wkrótce IDE do wojska :-) sama z wlasnej woli :-)

ide z Tobą, mam nadzieję ze spotkamy sie na poligonie :D

Dopisane 23.03.2015r. o godz. 19:26:

zakochana napisał(a): A ja wkrótce IDE do wojska :-) sama z wlasnej woli :-)

ide z Tobą, mam nadzieję ze spotkamy sie na poligonie :D

Dopisane 23.03.2015r. o godz. 19:28:

[img=1427135306_z5n2ki9.jpg]
~zacofany moher niezalogowany
23 marca 2015r. o 19:49
Ale to chyba są Amerykanki?
~zacofany moher niezalogowany
23 marca 2015r. o 19:53
~ napisał(a): sila cie nie wezma, ja bym powiedzial ze nie bede walczyl o ten kraj i nie zgadzam sie z polityka agresji usa nato przeciwko rosji, takie moje prawo do pokojowego nastawienia

Obrona Ojczyzny jest obowiązkiem każdego obywatela. Tak więc jest oczywiste, że mogą cię wziąć siłą.
Możemy także - obywatele - zaproponować ci uprzejmie przeprowadzenie się do pokojowo nastawionej Rosji. Szerzenie defetyzmu w warunkach zagrożenia kraju jest przestępstwem.
1799
#koehl nieaktywny
23 marca 2015r. o 19:58
myslisz ze ponad 2 miliony polakow pozwoli sobie na wezwania do wojska w tym panstwie....
przeciez zagranicznych pracodawcow to nie obchodzi!!!
1799
#koehl nieaktywny
23 marca 2015r. o 20:00
myslisz ze ponad 2 miliony polakow pozwoli sobie na wezwania do wojska w tym panstwie....
przeciez zagranicznych pracodawcow to nie obchodzi!!!

Dopisane 23.03.2015r. o godz. 20:00:

chodzi mi o ludzi,ktorzy wyjechsli za granice przeciez to w wiekszosci mlodzi,zdrowi ludzie!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza