Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wzywają do woja

~ niezalogowany
23 marca 2015r. o 20:01
~zacofany moher napisał(a):
Obrona Ojczyzny jest obowiązkiem każdego obywatela. Tak więc jest oczywiste, że mogą cię wziąć siłą.
Możemy także - obywatele - zaproponować ci uprzejmie przeprowadzenie się do pokojowo nastawionej Rosji. Szerzenie defetyzmu w warunkach zagrożenia kraju jest przestępstwem.

No i co im z zalonierza ktory w ogole nie bedzie chcial podejmowac cwiczen ?
bedzie olewal wszystko a jak przyjdzie do wojny odmowi walki ?

za taka ojczyzne jaka obecnie mamy , w stanie rzokladu nigdy w zyciu nie bede walczyl , zwlaszcza za sprawy banderowców , bo to tu chodzi

nam jako polsce nic nie zagraza, dopoki nie bedziemy slugusami jankesow, czaisz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11376
#pupsi nieaktywny
23 marca 2015r. o 20:02
~ napisał(a): sila cie nie wezma, ja bym powiedzial ze nie bede walczyl o ten kraj i nie zgadzam sie z polityka agresji usa nato przeciwko rosji, takie moje prawo do pokojowego nastawienia
ciekawe co powiesz jak Rosjanie wkrocza do Polski ,tak jak do Ukrainy!!!A Ty dopiero wtedy bedziesz uczyl sie jak obchodzic z bronia itd,no chyba,ze masz inny plan....?
~ niezalogowany
23 marca 2015r. o 20:03
pupsi napisał(a):
~ napisał(a): sila cie nie wezma, ja bym powiedzial ze nie bede walczyl o ten kraj i nie zgadzam sie z polityka agresji usa nato przeciwko rosji, takie moje prawo do pokojowego nastawienia
ciekawe co powiesz jak Rosjanie wkrocza do Polski ,tak jak do Ukrainy!!!A Ty dopiero wtedy bedziesz uczyl sie jak obchodzic z bronia itd,no chyba,ze masz inny plan....?

za duzo ogladasz tej medialnej propagandy, wylacz tv, wlacz myslenie

dlaczego maja rosjanie wkroczyc do polski, wyjasnij mi to geniuszu
~ niezalogowany
23 marca 2015r. o 20:05
Zapamietajcie jedno, rosja nie jest naszym wrogiem, wrogiem sa USA ktore chca nas wkrecic w swoj konflikt !
czemu tego nie widzicie? ja prdl ...
~Agencyjny niezalogowany
23 marca 2015r. o 20:09
Panowie odeszliśmy od pytania dostaje wezwanie i co co z pracą? a jak jestem w ZSW?
~ niezalogowany
23 marca 2015r. o 20:13
Obowiązkiem rządu i prezydenta jest dbanie o dobro i bezpieczeństwo swoich obywateli jeżeli tego nie wypełnia należy ich wyrzucić .Każdy z nich ma dzieci i nic nie stoi na przeszkodzie aby te dzieci stanęły w pierwszym szeregu w obronie banderowców - niech dają przykład ,a nie szukają jeleni tylko dlatego ,że pajace wp......li się ta gdzie nie powinni.
13372
#zakochana nieaktywny
23 marca 2015r. o 20:24
CNC napisał(a):
zakochana napisał(a): A ja wkrótce IDE do wojska :-) sama z wlasnej woli :-)

ide z Tobą, mam nadzieję ze spotkamy sie na poligonie :D Dopisane 23.03.2015r. o godz. 19:26:

ide z Tobą, mam nadzieję ze spotkamy sie na poligonie :D Dopisane 23.03.2015r. o godz. 19:28:[img=1427135306_z5n2ki9.jpg]

Brzydkie.. :P
10630
#CNC nieaktywny
23 marca 2015r. o 20:27
zakochana napisał(a):
CNC napisał(a):

ide z Tobą, mam nadzieję ze spotkamy sie na poligonie :D Dopisane 23.03.2015r. o godz. 19:26:

Brzydkie.. :P

oczywiście Ty jesteś najpiękniejsza , juz zawsze na zawsze :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza