~zacofany moher napisał(a):
Obrona Ojczyzny jest obowiązkiem każdego obywatela. Tak więc jest oczywiste, że mogą cię wziąć siłą.
Możemy także - obywatele - zaproponować ci uprzejmie przeprowadzenie się do pokojowo nastawionej Rosji. Szerzenie defetyzmu w warunkach zagrożenia kraju jest przestępstwem.
~ napisał(a): sila cie nie wezma, ja bym powiedzial ze nie bede walczyl o ten kraj i nie zgadzam sie z polityka agresji usa nato przeciwko rosji, takie moje prawo do pokojowego nastawieniaciekawe co powiesz jak Rosjanie wkrocza do Polski ,tak jak do Ukrainy!!!A Ty dopiero wtedy bedziesz uczyl sie jak obchodzic z bronia itd,no chyba,ze masz inny plan....?
pupsi napisał(a):~ napisał(a): sila cie nie wezma, ja bym powiedzial ze nie bede walczyl o ten kraj i nie zgadzam sie z polityka agresji usa nato przeciwko rosji, takie moje prawo do pokojowego nastawieniaciekawe co powiesz jak Rosjanie wkrocza do Polski ,tak jak do Ukrainy!!!A Ty dopiero wtedy bedziesz uczyl sie jak obchodzic z bronia itd,no chyba,ze masz inny plan....?
CNC napisał(a):zakochana napisał(a): A ja wkrótce IDE do wojska :-) sama z wlasnej woli :-)
ide z Tobą, mam nadzieję ze spotkamy sie na poligonie :D Dopisane 23.03.2015r. o godz. 19:26:zakochana napisał(a): A ja wkrótce IDE do wojska :-) sama z wlasnej woli :-)
ide z Tobą, mam nadzieję ze spotkamy sie na poligonie :D Dopisane 23.03.2015r. o godz. 19:28:[img=1427135306_z5n2ki9.jpg]
zakochana napisał(a):CNC napisał(a):zakochana napisał(a): A ja wkrótce IDE do wojska :-) sama z wlasnej woli :-)
ide z Tobą, mam nadzieję ze spotkamy sie na poligonie :D Dopisane 23.03.2015r. o godz. 19:26:zakochana napisał(a): A ja wkrótce IDE do wojska :-) sama z wlasnej woli :-)
Brzydkie.. :P
oczywiście Ty jesteś najpiękniejsza , juz zawsze na zawsze :D