Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 20:54
''Sędziów, którzy kryli w Polsce działania mafijne, należy natychmiast wyrzucić z zawodu. Podobnie jak komunistów w togach - oni nie mają prawa sądzić Polaków. Sprawa jest prosta: WSZYSCY WON!''

a co z komuchem Piotrowiczem?....też ''WON''?

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 21:26
Jasiu , gdzie odpowiedzi ? Lucjan mnie lubi , Fobiczny też chyba , a Skornik jeszcze się zastanawia ... wolny wybór " jak często piszesz z pod tyldy , albo kwiatka " nie ignoruj mnie bucu bo Ci qurwa mata postawię i żadna żydowska prokuratura Cię nie osłoni :)

A Braunowi , Michalkiewiczowi i Lucjanowi , to możesz męska qurwo tylko czerwony dywanik pościelić przed stopami .

Szach :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
19709
#Anonim19709 nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 21:34
[img=1548880451_njrclom.jpg]
2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 21:46
''pani inteligencja jest odwrotnie proporcjonalna do apetytu''

do kogo skierowano te słowa i kto jest ich autorem?

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Konopna Języczka niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 22:10
W 1980 r.przyglądałam się wydarzeniom w Stoczni Szczecińskiej.Od wewnątrz.Jak wiele było niezgody pracowników na niskie płace, a co za tym idzie nędzne życie ich rodzin.Strajki miały spowodować nacisk na rządzących,ale po latach wiem,że nic się w Polsce nie zmieniło.W 1997 r. przysłuchiwałam się dwugodzinnemu wiecowi A.Leppera.W tamtym czasie nie miał jeszcze sznytu,jaki nadał mu Tymochowicz,ale ten człowiek wiedział jak nie powinna wyglądać polityka. Przejrzyście,bo jak nie wiadomo o co chodzi,to wiadomo o co chodzi.Popełnił samobójstwo?.Nigdy w to nie uwierzę.Kiedy wyszłam na papierosa i przechodząc on to zobaczył to zapytał "nie szkoda pani zdrowia?Przecież to zabija."Sami powinniśmy wyciągać wnioski z życia jakie toczy się obok nas,a nie ulegać ślepo propagandzie.
~~Bananowy Tamaryszek niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 22:14
~~Konopna Języczka napisał(a): W 1980 r.przyglądałam się wydarzeniom w Stoczni Szczecińskiej.Od wewnątrz.Jak wiele było niezgody pracowników na niskie płace, a co za tym idzie nędzne życie ich rodzin.Strajki miały spowodować nacisk na rządzących,ale po latach wiem,że nic się w Polsce nie zmieniło.W 1997 r. przysłuchiwałam się dwugodzinnemu wiecowi A.Leppera.W tamtym czasie nie miał jeszcze sznytu,jaki nadał mu Tymochowicz,ale ten człowiek wiedział jak nie powinna wyglądać polityka. Przejrzyście,bo jak nie wiadomo o co chodzi,to wiadomo o co chodzi.Popełnił samobójstwo?.Nigdy w to nie uwierzę.Kiedy wyszłam na papierosa i przechodząc on to zobaczył to zapytał "nie szkoda pani zdrowia?Przecież to zabija."Sami powinniśmy wyciągać wnioski z życia jakie toczy się obok nas,a nie ulegać ślepo propagandzie.

Języczka ,jesteś może żoną Lucjana ,razem żeście strajkowali w stoczni ?
~~Orzechowa Naparstnica niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 22:18
pis rujnuje Polskę a Polskie Społeczeństwo ogłupia
~~Groszkowy Żywotnikowiec niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 22:19
języczka jest poza Polską
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza