Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 20:13
'' - Przed otrzymaniem ministerialnej nominacji Adam Andruszkiewicz usunął ze swojego twitterowego konta 114 wpisów
- W większości skasowanych tweetów wiceminister mocno uderzał w polityków opozycji, nazywając ich m.in. "niemieckimi pachołkami"
- Nie wiadomo, dlaczego Andruszkiewicz usuwał posty, w których zachęcał do oglądania swoich wystąpień w TVP Info
- Po tragicznej śmierci Pawła Adamowicza polityk z Podlasia usunął krytyczne wpisy na temat prezydenta Gdańska
- Wiceminister cyfryzacji nie skomentował historii swoich mediów społecznościowych. Polityk nie odbierał telefonu i nie odpisywał na wiadomości''

może dlatego że on -tak jak ja -ostatnio trochę czasu spędzam na forum mw?
;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 20:21
fobiak napisał(a): panienko, nie mam takiej biblioteki jak ty, zmuszony jestem czytac tych, ktorzy przeczytali wymienione dziela. zachowuje sie antykulturalnie i nic lepszego sie nie zapowiada jak to mowi karon.
nie bede nikogo namawial do grzechu, jestem jak na razie poza i nie wstalem lewa noga

Tylko się nie obrażaj :D Wiesz , że Cię lubię . To ja dzisiaj wstałem lewą nogą i trochę mnie nosi , jak sobie o Papudze pomyślę :D Ale zadyma na Bolcu jest i Kazik z Mańkiem trzepią kasę. Czego się nie robi dla Przyjaciół :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Rudobrązowy Rozmaryn niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 20:31
Dobry złodziej jak nie chce żeby go złapać kiedy ucieka -krzyczy"ŁAPAĆ ZŁODZIEJA".

2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 20:32
:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Blond Rezeda niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 20:33
Co bartłomiej m. wie o rydzyku i macierewiczu, że ci nie chcą, aby trafił do aresztu, bo może się rozgadać? Może to partner życiowy ?

poręczenie od rydzyka? Gdzie my żyjemy ?
Klawisze będą salutować misiowi i parasol na spacerniaku za panem ministrem nosić
Nawet medal na jego cześć przyznano !

Pokażemy w wyborach gdzie miejsce pis
19709
#Anonim19709 nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 20:43
[img=1548877426_cusrfhy.jpg]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 20:45
falco napisał(a): :]

Absolutna racja Papugo , ciekawym tylko , czy odpowiesz mi na publiczne pytanie " jak często zdarza Ci się pisać z pod tyldy , albo kwiatka i dlaczego tak nie lubisz Skornika " ?

Ja tam cenię sobie Młodego Padawana ... nauczył się , a Ty dalej będziesz bucem z pod tyldy :D

Jasiu , gdyby nie Ty ma egzystencja złodzieja straciła by sens .

Hetman na A 5 :D Męska qurwo

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Różowawy Pierwiosnek niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 20:51
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/prof-wojciech-sadurski-odpowiada-na-pozew-prawa-i-sprawiedliwosci/qpl123t

pisowska antypolska mafia nic więcej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza