Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Pomarańczowożółty Ognik niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 18:56
Jaanoo napisał(a): [img=1548869678_hl4kkv6.jpg]

Czyli jaki wniosek ,PIS nie ma samodzielnej większości ,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
30 stycznia 2019r. o 19:02
Falco ile jeszcze razy będziesz bredził w temacie Solidarność i jej ludzie , nie byłeś w tej organizacji tam delikatnie określając strachliwych nie potrzebowano . Wałęsie ściskałem rękę to prawda , dziś bym ją opluł , zrobił bym to samo z Kwaśniewskim któremu ty ściskałeś rękę . Frasyniuk i wielu innych nie tylko nie rozliczyli się z tych 80 mln . ale też z dolarów słanych z zachodu na działalność opozycji . Ja czasami coś chlapnę nieprzemyślanego Ty jesteś notorycznym MANIPULANTEM . Takich Frasyniuków którzy z bezpieką dzielili się łupami po okrągłym stole były tysiące , ja nimi gardzę a Ty ? . Już raz to wkleiłem , poczytaj też o innych .........https://hnews.pl/index.php/2019/01/30/tusk-przerazony-mafiozo-ujawnil-cala-prawde-sprzed-lat/
2161
#fobiak nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 19:09
~~Pomarańczowożółty Ognik napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
fobiak napisał(a): do M21W2

Jak tak kochasz PRL i Lucjana to zrób mu loda bucu .

panenko, nie rob tego nawet jak sie nachlasz jak zlotek bo mozesz zalapac sepse i zacznie ci sie jeszcze bordka kleic
~~Brązowoszara Śliwa niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 19:14
no wesołki z niektórych.
14240
M21W2
30 stycznia 2019r. o 19:17
~~Bananowy Tamaryszek napisał(a): https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=cX5koNvnoSg
Ale się porobiło PiS-owska " prokuratura i sądy " i zamykają swoich , o tym głośno i dobrze , cisza natomiast o zatrzymaniu i korupcji z 2012 r. ..... Kolejna ważna realizacja @CBAgovPL. Cztery osoby, w tym były Prezes Zarządu, zatrzymane przez funkcjonariuszy #CBA w związku ze śledztwem dotyczącym wyrządzenia znacznej szkody majątkowej Lotos S.A. (http://www.tvn24.pl)

Dopisane 30.01.2019r. o godz. 19:17:

Dobrej nocy wszystkim .
~~Pomarańczowożółty Ognik niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 19:22
M21W2 napisał(a):
~~Bananowy Tamaryszek napisał(a): https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=cX5koNvnoSg
Ale się porobiło PiS-owska " prokuratura i sądy " i zamykają swoich , o tym głośno i dobrze , cisza natomiast o zatrzymaniu i korupcji z 2012 r. ..... Kolejna ważna realizacja @CBAgovPL. Cztery osoby, w tym były Prezes Zarządu, zatrzymane przez funkcjonariuszy #CBA w związku ze śledztwem dotyczącym wyrządzenia znacznej szkody majątkowej Lotos S.A. (http://www.tvn24.pl)Dopisane 30.01.2019r. o godz. 19:17:Dobrej nocy wszystkim .

Jak po przeczytaniu twoich wypocin można mieć dobrą noc .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 19:41
fobiak napisał(a):
~~Pomarańczowożółty Ognik napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
fobiak napisał(a): do M21W2

Jak tak kochasz PRL i Lucjana to zrób mu loda bucu .

panenko, nie rob tego nawet jak sie nachlasz jak zlotek bo mozesz zalapac sepse i zacznie ci sie jeszcze bordka kleic

No widzisz Fobiczny moja rola polega na tym , że nie ulegam emocjom politycznym , jestem ponad podziałami , bo czytałem Mądrą Knigę Jahwe , oprócz psalmów :) Czytałem też Manifest z Ventotene i wypociny żydów Marksa i Engelsa . Czytałem też obszerne fragmenty Talmudu i Koranu . Nie całość , bo qurwicy idzie dostać od tej mowy MIŁOŚCI , ale zawsze o poranku lubię poczytać Ciebie. Kocham PRL i Lucjana a ponieważ jestem hetero to stosunek nam nie grozi ... bucu . Lucjan przedstawił się swoim nazwiskiem , ja też , Przemek Moszczyński też , a Wy kurduple ?

No Papuga , twój ruch ... Ramaj , Fobiczny ... namówcie IDOLA :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2161
#fobiak nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 20:04
panienko, nie mam takiej biblioteki jak ty, zmuszony jestem czytac tych, ktorzy przeczytali wymienione dziela. zachowuje sie antykulturalnie i nic lepszego sie nie zapowiada jak to mowi karon.
nie bede nikogo namawial do grzechu, jestem jak na razie poza i nie wstalem lewa noga
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza