Pannazdzieckiem napisał(a):~~Alabastrowa Nasturcja napisał(a): M21W2. Bardzo dziękuję za odpowiedż. Interesuje mnie ten temat bo syn zaczyna się trochę w to bawić. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
O i tak właśnie powinno być . Szacun Nasturcja i życzliwość dla Młodego . U mnie na Bielskiej też mieszka jeden pszczelarz , starszy pan , ale ilekroć podaję Mu rękę to zawsze z szacunkiem ... z szacunkiem nawet do sąsiadki , której nie lubię .
Ja cham i prostak.
No jak tam Papuga , gramy dalej , czy focha strzeliłeś , jak stara baba ? :D
~~Pomarańczowa Portulaka napisał(a):Zauważyłeś że napisałem że wstyd mi za to że zniżyłem się do między innymi do Twojego poziomu , pewnie nie .Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a): Falco przepraszam za wpis o ojcu - drink zaszkodził - .
Nie łam się Lucjan , Faclobarany tak mają , kiedy brakuje im argumentacji w jakiejkolwiek dyskusji to z rodziną wyjeżdżają.
Panna nie jesteś w tej dyskusji na bieżąco ,to plantator wyskoczył z ojcem Falco , masz rację że,, Faclobarany tak mają , kiedy brakuje im argumentacji w jakiejkolwiek dyskusji to z ojcem wyjeżdżają''.
Jaanoo napisał(a): [img=1548866127_t64vxwy.jpg]
Zastosowana autokorekta
Jaanoo napisał(a): [img=1548866924_szscpp4.jpg]
Jaanoo napisał(a):falco napisał(a): tak się kończy bezmyślne pisanie ...;)[img=1548866282_c3wjnz2.jpg][img=1548866291_49cqop1.jpg]
falco napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~Alabastrowa Nasturcja napisał(a): M21W2. Bardzo dziękuję za odpowiedż. Interesuje mnie ten temat bo syn zaczyna się trochę w to bawić. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
O i tak właśnie powinno być . Szacun Nasturcja i życzliwość dla Młodego . U mnie na Bielskiej też mieszka jeden pszczelarz , starszy pan , ale ilekroć podaję Mu rękę to zawsze z szacunkiem ... z szacunkiem nawet do sąsiadki , której nie lubię .
Ja cham i prostak.
No jak tam Papuga , gramy dalej , czy focha strzeliłeś , jak stara baba ? :D
Mógłbyś coś od siebie zamiast ipeenkiem straszyć ?
Nawet Droga KC Cię nie lubi , pamiętam przecież , jak Ją obrażałeś , tak jak dzisiaj Lucjana z pod " kwiatka ".
Twój ruch troglodyto :)
kc Opublikowane: 19 ...........................
kc
Zdjęć: 0
Dopisane .............. o godz. ...................
Pannazdzieckiem napisał(a):
No i tu wracamy do teorii Promienia ... skacowana Pokrzywko ;)
Ufam , że do tego grona należysz ... Pokrzywko ;)
Jeszcze raz napisz o mnie - skacowana, a nie napiszę już inaczej o Tobie jak - lepkie rączki.
HAHAHAHAHA....