Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14240
M21W2
30 stycznia 2019r. o 17:36
falco napisał(a):
fobiak napisał(a):
M21W2 napisał(a):
ups... falco tobie tez nie przebaczy bo wiem gdzie jego korzenie a oni nie przebaczaja takim lapserdakom jak ty

podobnie jak w innych kwestiach i tu również masz rację ... :)
Przyznać się do błędu i przeprosić , znalazłem taką oto formułkę .... przyznać się do błędu i przeprosić potrafią tylko „wielcy duchem”, „mniejsi” uciekają się do wykrętów, kłamstwa , nie oczekuję nic od ludzi kierujących się nienawiścią do których Ciebie zaliczam .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 17:36
~~Pomarańczowa Portulaka napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
M21W2 napisał(a): Falco przepraszam za wpis o ojcu - drink zaszkodził - .

Nie łam się Lucjan , Faclobarany tak mają , kiedy brakuje im argumentacji w jakiejkolwiek dyskusji to z rodziną wyjeżdżają.

Panna nie jesteś w tej dyskusji na bieżąco ,to plantator wyskoczył z ojcem Falco , masz rację że,, Faclobarany tak mają , kiedy brakuje im argumentacji w jakiejkolwiek dyskusji to z ojcem wyjeżdżają''.

to miało być tu...

tak się kończy bezmyślne pisanie ...;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
19709
#Anonim19709 nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 17:38
falco napisał(a): tak się kończy bezmyślne pisanie ...;)
[img=1548866282_c3wjnz2.jpg]
[img=1548866291_49cqop1.jpg]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 17:40
~~Alabastrowa Nasturcja napisał(a): M21W2. Bardzo dziękuję za odpowiedż. Interesuje mnie ten temat bo syn zaczyna się trochę w to bawić. Pozdrawiam i życzę zdrowia.

O i tak właśnie powinno być . Szacun Nasturcja i życzliwość dla Młodego . U mnie na Bielskiej też mieszka jeden pszczelarz , starszy pan , ale ilekroć podaję Mu rękę to zawsze z szacunkiem ... z szacunkiem nawet do sąsiadki , której nie lubię .

Ja cham i prostak.

No jak tam Papuga , gramy dalej , czy focha strzeliłeś , jak stara baba ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Bananowy Tamaryszek niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 17:43
Jaanoo napisał(a):
[img=1548866282_c3wjnz2.jpg][img=1548866291_49cqop1.jpg]

Przywódca żadnej polskiej partii nie wystąpił dotąd publicznie w roli biznesmena kierującego spółką, która inwestuje miliardy. Nie mieliśmy dotąd żadnego takiego przypadku, żaden Miller, Kwaśniewski czy Tusk nie zostali złapani na planach wzięcia MILIARDA kredytu i dywagowaniu o przewagach spółki z o.o. nad innymi formami działalności gospodarczej. To jest sytuacja bez precedensu w III RP.
14240
M21W2
30 stycznia 2019r. o 17:44
~~Alabastrowa Nasturcja napisał(a): M21W2. Bardzo dziękuję za odpowiedż. Interesuje mnie ten temat bo syn zaczyna się trochę w to bawić. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
Żałuję że nie udało mi się żadnej z córek czy zięciów zarazić tą wspaniałą hodowlą . Pozdrawiam i życzę wytrwałości i sukcesów synowi .
19709
#Anonim19709 nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 17:44
Jaanoo napisał(a):
[img=1548866282_c3wjnz2.jpg][img=1548866291_49cqop1.jpg]
2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 17:46
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):
fobiak napisał(a):
M21W2 napisał(a):
ups... falco tobie tez nie przebaczy bo wiem gdzie jego korzenie a oni nie przebaczaja takim lapserdakom jak ty

podobnie jak w innych kwestiach i tu również masz rację ... :)
Przyznać się do błędu i przeprosić , znalazłem taką oto formułkę .... przyznać się do błędu i przeprosić potrafią tylko „wielcy duchem”, „mniejsi” uciekają się do wykrętów, kłamstwa , nie oczekuję nic od ludzi kierujących się nienawiścią do których Ciebie zaliczam .

żeby nie było potrzeby przepraszać wystarczy myśleć co się pisze ...
tobą rządzą emocje i tak się to kończy ...

zresztą i tu nie potrafiłeś się ustrzec co tylko potwierdza ile w tobie jest fałszu...

ty niby ''wielki duchem''? od razu piszesz o ''mniejszych''?
daj sobie spokój gościu ...
nie oczekujesz nic od ludzi kierujących się nienawiścią?

facet-przeczytaj ostatnie zdanie z własnego postu hipokryto :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza