falco napisał(a):fobiak napisał(a):Przyznać się do błędu i przeprosić , znalazłem taką oto formułkę .... przyznać się do błędu i przeprosić potrafią tylko „wielcy duchem”, „mniejsi” uciekają się do wykrętów, kłamstwa , nie oczekuję nic od ludzi kierujących się nienawiścią do których Ciebie zaliczam .M21W2 napisał(a):
ups... falco tobie tez nie przebaczy bo wiem gdzie jego korzenie a oni nie przebaczaja takim lapserdakom jak ty
podobnie jak w innych kwestiach i tu również masz rację ... :)
~~Pomarańczowa Portulaka napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a): Falco przepraszam za wpis o ojcu - drink zaszkodził - .
Nie łam się Lucjan , Faclobarany tak mają , kiedy brakuje im argumentacji w jakiejkolwiek dyskusji to z rodziną wyjeżdżają.
Panna nie jesteś w tej dyskusji na bieżąco ,to plantator wyskoczył z ojcem Falco , masz rację że,, Faclobarany tak mają , kiedy brakuje im argumentacji w jakiejkolwiek dyskusji to z ojcem wyjeżdżają''.
falco napisał(a): tak się kończy bezmyślne pisanie ...;)[img=1548866282_c3wjnz2.jpg]
~~Alabastrowa Nasturcja napisał(a): M21W2. Bardzo dziękuję za odpowiedż. Interesuje mnie ten temat bo syn zaczyna się trochę w to bawić. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
Jaanoo napisał(a):falco napisał(a): tak się kończy bezmyślne pisanie ...;)[img=1548866282_c3wjnz2.jpg][img=1548866291_49cqop1.jpg]
~~Alabastrowa Nasturcja napisał(a): M21W2. Bardzo dziękuję za odpowiedż. Interesuje mnie ten temat bo syn zaczyna się trochę w to bawić. Pozdrawiam i życzę zdrowia.Żałuję że nie udało mi się żadnej z córek czy zięciów zarazić tą wspaniałą hodowlą . Pozdrawiam i życzę wytrwałości i sukcesów synowi .
Jaanoo napisał(a):falco napisał(a): tak się kończy bezmyślne pisanie ...;)[img=1548866282_c3wjnz2.jpg][img=1548866291_49cqop1.jpg]
M21W2 napisał(a):falco napisał(a):fobiak napisał(a):Przyznać się do błędu i przeprosić , znalazłem taką oto formułkę .... przyznać się do błędu i przeprosić potrafią tylko „wielcy duchem”, „mniejsi” uciekają się do wykrętów, kłamstwa , nie oczekuję nic od ludzi kierujących się nienawiścią do których Ciebie zaliczam .M21W2 napisał(a):
ups... falco tobie tez nie przebaczy bo wiem gdzie jego korzenie a oni nie przebaczaja takim lapserdakom jak ty
podobnie jak w innych kwestiach i tu również masz rację ... :)
żeby nie było potrzeby przepraszać wystarczy myśleć co się pisze ...
tobą rządzą emocje i tak się to kończy ...
zresztą i tu nie potrafiłeś się ustrzec co tylko potwierdza ile w tobie jest fałszu...
ty niby ''wielki duchem''? od razu piszesz o ''mniejszych''?
daj sobie spokój gościu ...
nie oczekujesz nic od ludzi kierujących się nienawiścią?
facet-przeczytaj ostatnie zdanie z własnego postu hipokryto :]