M21W2 napisał(a): Falco przepraszam za wpis o ojcu - drink zaszkodził - powinienem użyć np. uczeń Urbana , miłośnik Kwaśniewskiego lub Kiszczaka oni równie gorliwie jak Ty krytykowali Solidarność i ludzi z nią związanych , wstyd mi że zniżyłem się do ludzi mieszających się w moje sprawy rodzinne . Tym co tak troszczą się o moje stosunki z bratem powtórzę po raz kolejny , z każdym z was mogę spotkać się w jego obecności i zdementować jak się domyślam zasłyszane przez was plotki zwolennicy tego co jedna pani drugiej pani typu - ~Pomarańczowa Portulaka czy -
~~Kremowy Styrakowiec jestem pewny że tylko jako anonimowe skunsy jesteście odważni w kiepskich próbach zdyskredytowania mnie . ..... Skunksowate – rodzina ssaków z rzędu drapieżnych, zaliczana do psokształtnych. Obejmuje skunksy i surillo, ssaki wyróżniające się specyficzną strategią obronną polegającą na wytryskiwaniu w stronę napastnika cuchnącej cieczy wytwarzanej przez gruczoły odbytowe.
Nie łam się Lucjan , Faclobarany tak mają , kiedy brakuje im argumentacji w jakiejkolwiek dyskusji to z rodziną wyjeżdżają.
Piszesz tutaj o skunksowatych , a ja myślę , że Sztokholmski Komitet Nagrody Nobla powinien declowi przyznać tę kasę , za szerzenie MOWY MIŁOŚCI :D
Faclobarany kochają mnie też , chociaż ja z Solidarnością i Pisem nic wspólnego nie mam , a ponieważ nie mam brata , tylko siostrę , to pewnie się zaraz na Nią rzucą.
Ale dobrze , że wspomniałeś Lucjanie o genotypach , proponuję do Teorii Darwina wprowadzić pojęcie Faclobarany , taki podgatunek piewców MOWY MIŁOŚCI :)