Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2161
#fobiak nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 16:54
M21W2 napisał(a): Falco przepraszam za wpis o ojcu - drink zaszkodził - powinienem użyć np. uczeń Urbana , miłośnik Kwaśniewskiego lub Kiszczaka oni równie gorliwie jak Ty krytykowali Solidarność i ludzi z nią związanych , wstyd mi że zniżyłem się do ludzi mieszających się w moje sprawy rodzinne .

nie zganiaj winy na wode hamanie, jak ci szkodzi to nie pij
ze kierownica
pij przed jazda lub po jezdzie
falco moze zmieknie kicha i tobie wybaczy, ja bym tobie nie wybaczyl

Dopisane 30.01.2019r. o godz. 16:54:

ups... falco tobie tez nie przebaczy bo wiem gdzie jego korzenie a oni nie przebaczaja takim lapserdakom jak ty
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 17:11
fobiak napisał(a):
M21W2 napisał(a):
ups... falco tobie tez nie przebaczy bo wiem gdzie jego korzenie a oni nie przebaczaja takim lapserdakom jak ty

podobnie jak w innych kwestiach i tu również masz rację ... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
14240
M21W2
30 stycznia 2019r. o 17:16
~~Alabastrowa Nasturcja napisał(a): M21W2. A dlaczego, jeśli można wiedzieć napisał Pan, że hodował pszczoły. Interesuje mnie ten temat. Czy zrezygnował Pan, ze względu na wiek, czy opłaczlność niska. Jeśli można proszę o informację.
Z opłacalnością w tej hodowli bywało różnie , miałem od 30 do 40 rodzin i praca przy pszczołach sprawiała mi wielką przyjemność z myślą że jak przejdę na emeryturę zakupiłem 2,20 h .pola gdzie miała stać większa pasieka . W wieku 52 lat wylądowałem w szpitalu stwierdzono zwyrodnienia i dyskopatię kręgosłupa od tego czasu praca przy ulach to była coraz trudniejsza ze względu na to że nie mogłem stać nachylony nad ulem ani nosić transportówek z plastrami miodu . Zmniejszyłem liczbę rodzin pszczelich do 10-ciu , jeszcze cztery lata wytrzymałem aż sąsiad widząc i słysząc jakie mam trudności zaproponował że odkupi ode mnie ule , z żalem ale zakończyłem z hodowlą , a pole wykorzystałem do produkcji truskawek gdzie ja nie mogłem czegoś zrobić zatrudniałem ludzi , czego nie da się zrobić przy pszczołach gdzie potrzebne doświadczenie i brak strachu przed użądleniem .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 17:16
M21W2 napisał(a): Falco przepraszam za wpis o ojcu - drink zaszkodził - powinienem użyć np. uczeń Urbana , miłośnik Kwaśniewskiego lub Kiszczaka oni równie gorliwie jak Ty krytykowali Solidarność i ludzi z nią związanych , wstyd mi że zniżyłem się do ludzi mieszających się w moje sprawy rodzinne . Tym co tak troszczą się o moje stosunki z bratem powtórzę po raz kolejny , z każdym z was mogę spotkać się w jego obecności i zdementować jak się domyślam zasłyszane przez was plotki zwolennicy tego co jedna pani drugiej pani typu - ~Pomarańczowa Portulaka czy -
~~Kremowy Styrakowiec jestem pewny że tylko jako anonimowe skunsy jesteście odważni w kiepskich próbach zdyskredytowania mnie . ..... Skunksowate – rodzina ssaków z rzędu drapieżnych, zaliczana do psokształtnych. Obejmuje skunksy i surillo, ssaki wyróżniające się specyficzną strategią obronną polegającą na wytryskiwaniu w stronę napastnika cuchnącej cieczy wytwarzanej przez gruczoły odbytowe.

Nie łam się Lucjan , Faclobarany tak mają , kiedy brakuje im argumentacji w jakiejkolwiek dyskusji to z rodziną wyjeżdżają.

Piszesz tutaj o skunksowatych , a ja myślę , że Sztokholmski Komitet Nagrody Nobla powinien declowi przyznać tę kasę , za szerzenie MOWY MIŁOŚCI :D

Faclobarany kochają mnie też , chociaż ja z Solidarnością i Pisem nic wspólnego nie mam , a ponieważ nie mam brata , tylko siostrę , to pewnie się zaraz na Nią rzucą.

Ale dobrze , że wspomniałeś Lucjanie o genotypach , proponuję do Teorii Darwina wprowadzić pojęcie Faclobarany , taki podgatunek piewców MOWY MIŁOŚCI :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Alabastrowa Nasturcja niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 17:23
M21W2. Bardzo dziękuję za odpowiedż. Interesuje mnie ten temat bo syn zaczyna się trochę w to bawić. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
~~Pomarańczowa Portulaka niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 17:31
Pannazdzieckiem napisał(a):
M21W2 napisał(a): Falco przepraszam za wpis o ojcu - drink zaszkodził - .

Nie łam się Lucjan , Faclobarany tak mają , kiedy brakuje im argumentacji w jakiejkolwiek dyskusji to z rodziną wyjeżdżają.

Panna nie jesteś w tej dyskusji na bieżąco ,to plantator wyskoczył z ojcem Falco , masz rację że,, Faclobarany tak mają , kiedy brakuje im argumentacji w jakiejkolwiek dyskusji to z ojcem wyjeżdżają''.
19709
#Anonim19709 nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 17:35
[img=1548866127_t64vxwy.jpg]
2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 17:35
tak się kończy bezmyślne pisanie ...;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza