Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14240
M21W2
30 stycznia 2019r. o 12:39
~~Kakaowa Godecja - gdzie napisałem coś o truskawkach ? , jak Ciebie interesuje co robiłem poza działalnością gospodarczą to odpiszę abyś nie musiał wysilać mózgownicy na domysły , otóż przez 33 lata hodowałem pszczoły , opłacalność produkcji miodu spadała więc dołożyłem do tego produkcję truskawek jako dodatek . Miłego dnia anonimowy znajomy ?.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kakaowa Godecja niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 12:48
M21W2 napisał(a): ~~Kakaowa Godecja - gdzie napisałem coś o truskawkach ? , jak Ciebie interesuje co robiłem poza działalnością gospodarczą to odpiszę abyś nie musiał wysilać mózgownicy na domysły , otóż przez 33 lata hodowałem pszczoły , opłacalność produkcji miodu spadała więc dołożyłem do tego produkcję truskawek jako dodatek . Miłego dnia anonimowy znajomy ?.

Przecież te twoje pszczoły zapylały twoją plantację truskawek .Chociaż prawda jest taka ,że nigdy nie widziałem na rynku miodu z twojej pasieki .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 13:24
Może chodziłeś nie po tym rynku , co trzeba ... bucu :D

Lucjan zbieram się w sobie i zaraz coś sensownego napiszę ... piwo już mam :D

Dopisane 30.01.2019r. o godz. 13:24:

Tak więc myślę sobie Lucjanie , że wierzymy w ideały i dajemy się wysterować złodziejom . Ładny kawał czasu temu kłóciłem się z Przemem Moszczyńskim w kwestii Paligłupa , no ten , co ze sztucznym kutasem na wiejskiej biegał i Przemo sam napisał Paligłupowi " miałeś chamie złoty róg " . Wykrakałem :D Pomijając propagandę Faclobarana uważam , że w Polsce nie powinno być obcych wojsk , Prezydentem nie powinien być dupkowaty mecenas , a naczelnik państwa nie powinien być w drugim szeregu . Ministrem finansów nie powinien być żydobankster i opodatkowanie powinno spaść przynajmniej , jak za Hitlera do trzydziestu procent.

Dlatego nie mogę się z Tobą zgodzić w kwestii fascynacji Pisem. Masz prawo się ze mną nie zgadzać , ale wciąż Cię szanuję ... i przypomnę , że aferałowie z POpaprańców już dawno powinni gadać u cioci Celi , a tymczasem pomimo dobrej zmiany wciąż zamykają plankton , nie grube ryby.

Nawet Jaki i Wasermanówna odpuścili . Do dupy z taką dobrą zmianą . Przykro mi .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
30 stycznia 2019r. o 13:43
Pannazdzieckiem napisał(a): Może chodziłeś nie po tym rynku , co trzeba ... bucu :D

Lucjan zbieram się w sobie i zaraz coś sensownego napiszę ... piwo już mam :DDopisane 30.01.2019r. o godz. 13:24:Tak więc myślę sobie Lucjanie , że wierzymy w ideały i dajemy się wysterować złodziejom . Ładny kawał czasu temu kłóciłem się z Przemem Moszczyńskim w kwestii Paligłupa , no ten , co ze sztucznym kutasem na wiejskiej biegał i Przemo sam napisał Paligłupowi " miałeś chamie złoty róg " . Wykrakałem :D Pomijając propagandę Faclobarana uważam , że w Polsce nie powinno być obcych wojsk , Prezydentem nie powinien być dupkowaty mecenas , a naczelnik państwa nie powinien być w drugim szeregu . Ministrem finansów nie powinien być żydobankster i opodatkowanie powinno spaść przynajmniej , jak za Hitlera do trzydziestu procent.

Dlatego nie mogę się z Tobą zgodzić w kwestii fascynacji Pisem. Masz prawo się ze mną nie zgadzać , ale wciąż Cię szanuję ... i przypomnę , że aferałowie z POpaprańców już dawno powinni gadać u cioci Celi , a tymczasem pomimo dobrej zmiany wciąż zamykają plankton , nie grube ryby.

Nawet Jaki i Wasermanówna odpuścili . Do dupy z taką dobrą zmianą . Przykro mi .
Wracam da szachów , ale krótkie pytanie - jako wyborca na kogo mam zagłosować napisz krótkie uzasadnienie . Coś nasz łączy , coś nas dzieli i to jest normalność , dużym plusem jest to że darzę Ciebie szacunkiem i myślę że vice versa . Z fascynacją PiS-em mocno przesadziłeś , ja bym to określił tak : - jak idę po piwo to wybieram to które moim zdaniem jest dla mnie najlepsze , ostatnio Perła Chmielowa .
2161
#fobiak nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 14:28
do M21W2

"Falco resortowe dziecko mający jakieś zwidy , skaczących przez płoty niespełnionych działaczy Solidarności syn komuszego oficera jest moim naturalnym przeciwnikiem , wszak w stanie wojennym zapewne byliśmy po innej stronie , może ja też się od niego zaraziłem , jak czytam jego posty skierowane do mnie widzę twarz z pianą na ustach . "

musisz byc zdrowo rypniety, jesli wygrzebujesz zwloki. nie masz zadnego dowodu na to, ze oficer byl komuszy, jesli wiesz co to znaczy. podobnie bredzisz o innej stronie, mozna byc za plotem, stoczniowcy byli, ty nie bo nawet plotu nie miales. dokonujesz sortowania po czasie, czego dokonac sie nie mozna, bo jedna "strona" miala druga u siebie jak i odwrotnie, czyli nie bylo stron. niczym sie nie roznisz od falco, wychowal cie system prl, byc moze nie tak jak falco ale macie te same korzenie, ani nie urwales sie z choinki ani z ksiezyca, nie zjawiles sie z innej "strony" bo ta inna strona jest tez dzieckiem prl i pzpr sobie ja wychowal tak aby po rodzinnemu usiasc do stolu i wypic kielicha. bolek to bolek, jest gruby a ty jestes cienki bolek.
4335
30 stycznia 2019r. o 14:31
Nie kosztowałem Lucjanie , ja przy Żubrze , wiadomo co cielak to cielak , nie kojarz proszę ze "złotym cielcem " :)

Odpowiadając na Twe pytanie ... nie wiem Lucjan . Nie wiem. Gdybym wiedział , pierwszy się o tym dowiesz i vice versa :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Kremowy Styrakowiec niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 14:53
M21W2 napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): ?

Falco resortowe dziecko , syn komuszego oficera ...

Plantatorze dziadygo ,napisz proszę coś o twojej rodzinie .
Masz brata ,jak mu z tobą ,szanuje cię . ?
4335
30 stycznia 2019r. o 15:04
fobiak napisał(a): do M21W2

"Falco resortowe dziecko mający jakieś zwidy , skaczących przez płoty niespełnionych działaczy Solidarności syn komuszego oficera jest moim naturalnym przeciwnikiem , wszak w stanie wojennym zapewne byliśmy po innej stronie , może ja też się od niego zaraziłem , jak czytam jego posty skierowane do mnie widzę twarz z pianą na ustach . "

musisz byc zdrowo rypniety, jesli wygrzebujesz zwloki. nie masz zadnego dowodu na to, ze oficer byl komuszy, jesli wiesz co to znaczy. podobnie bredzisz o innej stronie, mozna byc za plotem, stoczniowcy byli, ty nie bo nawet plotu nie miales. dokonujesz sortowania po czasie, czego dokonac sie nie mozna, bo jedna "strona" miala druga u siebie jak i odwrotnie, czyli nie bylo stron. niczym sie nie roznisz od falco, wychowal cie system prl, byc moze nie tak jak falco ale macie te same korzenie, ani nie urwales sie z choinki ani z ksiezyca, nie zjawiles sie z innej "strony" bo ta inna strona jest tez dzieckiem prl i pzpr sobie ja wychowal tak aby po rodzinnemu usiasc do stolu i wypic kielicha. bolek to bolek, jest gruby a ty jestes cienki bolek.

No tak Fobiczny , ale proszę powiedz kto z nas nie jest dzieckiem PRL ? No może tylko Skornik i może Ksawery . W jakim piwie gustujesz Fobiczny , bo nigdy nie pytałem.

Wiesz co mi się podoba w Gierku , czytałem Przerwaną dekadę Rulewskiego , gdy byłem nastolatkiem i ten fragment o żydokomunie z Moskwy . Jaką różnicę robi Ci z kim się kłócisz ? Gierek kłócił się z Andropowem , Jaro dzisiaj z Merkel , a Bolo łazi w koszulce Stcholcmana i Bucholtza z napisem KONSTYTUCJA i oba głąby nie wiedzą co Konstytucja zawiera . Michalkiewicz napisał Konstytucję na dwudziestu sześciu kartkach A4 , wcale nie drobnym drukiem , a Kwachu podpisał dwieście dwudziesty paragraf dla żydowskiej mamony.

Kocham PRL , moje dzieciństwo i szanuję , jak Lucjana i Ciebie Fobiczny :)

Zawsze mi się wydawało , że to ja jestem tutaj antysystemowy wyznawca spiskowych teorii :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza