fobiak napisał(a): do M21W2
"Falco resortowe dziecko mający jakieś zwidy , skaczących przez płoty niespełnionych działaczy Solidarności syn komuszego oficera jest moim naturalnym przeciwnikiem , wszak w stanie wojennym zapewne byliśmy po innej stronie , może ja też się od niego zaraziłem , jak czytam jego posty skierowane do mnie widzę twarz z pianą na ustach . "
musisz byc zdrowo rypniety, jesli wygrzebujesz zwloki. nie masz zadnego dowodu na to, ze oficer byl komuszy, jesli wiesz co to znaczy. podobnie bredzisz o innej stronie, mozna byc za plotem, stoczniowcy byli, ty nie bo nawet plotu nie miales. dokonujesz sortowania po czasie, czego dokonac sie nie mozna, bo jedna "strona" miala druga u siebie jak i odwrotnie, czyli nie bylo stron. niczym sie nie roznisz od falco, wychowal cie system prl, byc moze nie tak jak falco ale macie te same korzenie, ani nie urwales sie z choinki ani z ksiezyca, nie zjawiles sie z innej "strony" bo ta inna strona jest tez dzieckiem prl i pzpr sobie ja wychowal tak aby po rodzinnemu usiasc do stolu i wypic kielicha. bolek to bolek, jest gruby a ty jestes cienki bolek.
No tak Fobiczny , ale proszę powiedz kto z nas nie jest dzieckiem PRL ? No może tylko Skornik i może Ksawery . W jakim piwie gustujesz Fobiczny , bo nigdy nie pytałem.
Wiesz co mi się podoba w Gierku , czytałem Przerwaną dekadę Rulewskiego , gdy byłem nastolatkiem i ten fragment o żydokomunie z Moskwy . Jaką różnicę robi Ci z kim się kłócisz ? Gierek kłócił się z Andropowem , Jaro dzisiaj z Merkel , a Bolo łazi w koszulce Stcholcmana i Bucholtza z napisem KONSTYTUCJA i oba głąby nie wiedzą co Konstytucja zawiera . Michalkiewicz napisał Konstytucję na dwudziestu sześciu kartkach A4 , wcale nie drobnym drukiem , a Kwachu podpisał dwieście dwudziesty paragraf dla żydowskiej mamony.
Kocham PRL , moje dzieciństwo i szanuję , jak Lucjana i Ciebie Fobiczny :)
Zawsze mi się wydawało , że to ja jestem tutaj antysystemowy wyznawca spiskowych teorii :D