Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Brązowoszara Śliwa niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 15:25
panna Ty nie powinieneś pić ,nawet piwa ,bo pierniczysz jak potłuczony.świata nie naprawisz i nie zmienisz .zadbaj o siebie. najlepiej o swojego wnuka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 15:27
Pannazdzieckiem napisał(a):
fobiak napisał(a): do M21W2

No tak Fobiczny , ale proszę powiedz kto z nas nie jest dzieckiem PRL ? No może tylko Skornik i może Ksawery .

tego to ja nie wiem ale wiem, ze gdyby ich razem wyslac na zmywak, to co wieczor piliby brudzia tylko po to aby sie calowac. M21W2 pier.. doli farmazony, znam na tyle bolec aby sie nie dac nabrac, solidarnosc u nas nie miala najmniejszego znaczenia ani na skale swiatowa ani na skale nadbobrzanska aby nastawiac cycki do orderow. a, ze chodzi o wymiane historii, mozna sie zachwycac tym, jak to ladnie wyglada. to, ze falco ma inny gust i ladne mu sie nie podoba, nie mozna mu brac za zle, dobrze ze on lubi brudy i sie w tym goo wnie babra bo by niektorych tutaj juz dawno zaorali a tak to tylko kopia sie po kostkach.
~~Jaskrawozielony Chaber niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 15:29
https://www.tvn24.pl/zbigniew-ziobro-przegral-proces-musi-przeprosic-byla-prezes-sadu,905124,s.html

pisowce nie mają dobrego tygodnia ale to kara za niszczenie Polski
~~Jaskrawozielony Chaber niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 15:36
https://www.money.pl/gospodarka/nowe-klopoty-macierewicza-nik-donosi-do-prokuratury-na-wspolprace-mon-ze-stowarzyszeniem-strzeleckim-6344075484046977a.html

antonio m
2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 15:45
M21W2 napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Falco resortowe dziecko mający jakieś zwidy , skaczących przez płoty niespełnionych działaczy Solidarności syn komuszego oficera jest moim naturalnym przeciwnikiem , wszak w stanie wojennym zapewne byliśmy po innej stronie , może ja też się od niego zaraziłem , jak czytam jego posty skierowane do mnie widzę twarz z pianą na ustach .

np .
dziwakiem Falco ) , uf - dużo o nim piszę ale tylko dlatego że lubię jego zabawne odpowiedzi

P.S. Falco znam Twoją odpowiedź , - niespełniony , płoty , itd. itp. Pozdrawiam Ciebie Piotrze i oczywiście Falco .

facet...
mnie nazywasz ''resortowym dzieckiem''?
ty?...mogę to zrozumieć jeśli pisze to niespełniony ''solidaruch''
po co teraz mieszasz w to mojego Ojca?
i nie przeceniaj się -nie jesteś w stanie mnie dotknąć ...nie ty:]
za kogo to się masz że uważasz że ty możesz mnie ''zapienić''?

ty lubisz moje odpowiedzi?...raczej nie bo piszę twojej ''s'' piszę jak ciebie widzę w jej strukturach ...
a że byłeś zwykłym pionkiem niedopuszczanym do ''pańskiego stołu'' mogłeś liczyć tylko na ochłapy które z niego spadły ...
stąd twoja frustracja :]

znasz moją odpowiedz?...to po co mnie zaczepiasz?...tak-skacz sobie przez płoty tylko czy to przyniesie ci jakiś sukces?

pozdrawiaj sobie jakichś tam piotrów i pawłów...mnie nie musisz bo od takich jak ty skutecznie odrzucili mnie twoi kolesie z ''s''

zrób przelew na konto Dudy ''związkowca'' :]
zbliża się sezon urlopowy więc nich ma środki na kolejne ręczniki dla swojego ''azora'' :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Pomarańczowa Portulaka niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 15:50
M21W2 napisał(a): co robiłem poza działalnością gospodarczą , otóż przez 33 lata hodowałem pszczoły , ?.

Co tam słychać plantatorze u twego brata ?

Ministra nam posadzili ,nie zdążyliśmy zreformować sądów i mamy;

,,Trzymiesięczny areszt dla Bartłomieja Misiewicza
Sąd w Tarnobrzegu uwzględnił wniosek o trzymiesięczny areszt dla byłego rzecznika .''
14240
M21W2
30 stycznia 2019r. o 16:31
Falco przepraszam za wpis o ojcu - drink zaszkodził - powinienem użyć np. uczeń Urbana , miłośnik Kwaśniewskiego lub Kiszczaka oni równie gorliwie jak Ty krytykowali Solidarność i ludzi z nią związanych , wstyd mi że zniżyłem się do ludzi mieszających się w moje sprawy rodzinne . Tym co tak troszczą się o moje stosunki z bratem powtórzę po raz kolejny , z każdym z was mogę spotkać się w jego obecności i zdementować jak się domyślam zasłyszane przez was plotki zwolennicy tego co jedna pani drugiej pani typu - ~Pomarańczowa Portulaka czy -
~~Kremowy Styrakowiec jestem pewny że tylko jako anonimowe skunsy jesteście odważni w kiepskich próbach zdyskredytowania mnie . ..... Skunksowate – rodzina ssaków z rzędu drapieżnych, zaliczana do psokształtnych. Obejmuje skunksy i surillo, ssaki wyróżniające się specyficzną strategią obronną polegającą na wytryskiwaniu w stronę napastnika cuchnącej cieczy wytwarzanej przez gruczoły odbytowe.
~~Alabastrowa Nasturcja niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 16:37
M21W2. A dlaczego, jeśli można wiedzieć napisał Pan, że hodował pszczoły. Interesuje mnie ten temat. Czy zrezygnował Pan, ze względu na wiek, czy opłaczlność niska. Jeśli można proszę o informację.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza