Pannazdzieckiem napisał(a):fobiak napisał(a): do M21W2
No tak Fobiczny , ale proszę powiedz kto z nas nie jest dzieckiem PRL ? No może tylko Skornik i może Ksawery .
M21W2 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):
Falco resortowe dziecko mający jakieś zwidy , skaczących przez płoty niespełnionych działaczy Solidarności syn komuszego oficera jest moim naturalnym przeciwnikiem , wszak w stanie wojennym zapewne byliśmy po innej stronie , może ja też się od niego zaraziłem , jak czytam jego posty skierowane do mnie widzę twarz z pianą na ustach .
np .
dziwakiem Falco ) , uf - dużo o nim piszę ale tylko dlatego że lubię jego zabawne odpowiedzi
P.S. Falco znam Twoją odpowiedź , - niespełniony , płoty , itd. itp. Pozdrawiam Ciebie Piotrze i oczywiście Falco .
facet...
mnie nazywasz ''resortowym dzieckiem''?
ty?...mogę to zrozumieć jeśli pisze to niespełniony ''solidaruch''
po co teraz mieszasz w to mojego Ojca?
i nie przeceniaj się -nie jesteś w stanie mnie dotknąć ...nie ty:]
za kogo to się masz że uważasz że ty możesz mnie ''zapienić''?
ty lubisz moje odpowiedzi?...raczej nie bo piszę twojej ''s'' piszę jak ciebie widzę w jej strukturach ...
a że byłeś zwykłym pionkiem niedopuszczanym do ''pańskiego stołu'' mogłeś liczyć tylko na ochłapy które z niego spadły ...
stąd twoja frustracja :]
znasz moją odpowiedz?...to po co mnie zaczepiasz?...tak-skacz sobie przez płoty tylko czy to przyniesie ci jakiś sukces?
pozdrawiaj sobie jakichś tam piotrów i pawłów...mnie nie musisz bo od takich jak ty skutecznie odrzucili mnie twoi kolesie z ''s''
zrób przelew na konto Dudy ''związkowca'' :]
zbliża się sezon urlopowy więc nich ma środki na kolejne ręczniki dla swojego ''azora'' :]
M21W2 napisał(a): co robiłem poza działalnością gospodarczą , otóż przez 33 lata hodowałem pszczoły , ?.