Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14240
M21W2
30 stycznia 2019r. o 18:09
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):
fobiak napisał(a):
M21W2 napisał(a):
ups... falco tobie tez nie przebaczy bo wiem gdzie jego korzenie a oni nie przebaczaja takim lapserdakom jak ty

podobnie jak w innych kwestiach i tu również masz rację ... :)
Przyznać się do błędu i przeprosić , znalazłem taką oto formułkę .... przyznać się do błędu i przeprosić potrafią tylko „wielcy duchem”, „mniejsi” uciekają się do wykrętów, kłamstwa , nie oczekuję nic od ludzi kierujących się nienawiścią do których Ciebie zaliczam .

żeby nie było potrzeby przepraszać wystarczy myśleć co się pisze ...
tobą rządzą emocje i tak się to kończy ...

zresztą i tu nie potrafiłeś się ustrzec co tylko potwierdza ile w tobie jest fałszu...

ty niby ''wielki duchem''? od razu piszesz o ''mniejszych''?
daj sobie spokój gościu ...
nie oczekujesz nic od ludzi kierujących się nienawiścią?

facet-przeczytaj ostatnie zdanie z własnego postu hipokryto :]
ZNALAZŁEM TAKĄ OTO FORMUŁKĘ ...... PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDU I PRZEPROSIĆ POTRAFIĄ TYLKO " WIELCY DUCHEM " MNIEJSI " UCIEKAJĄ SIĘ DO WYKRĘTÓW I KŁAMSTW .... może teraz zrozumiesz ZNALAZŁEM ............. cienki BOLKU .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 18:16
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):
fobiak napisał(a):
M21W2 napisał(a):
ups... falco tobie tez nie przebaczy bo wiem gdzie jego korzenie a oni nie przebaczaja takim lapserdakom jak ty

podobnie jak w innych kwestiach i tu również masz rację ... :)
Przyznać się do błędu i przeprosić , znalazłem taką oto formułkę .... przyznać się do błędu i przeprosić potrafią tylko „wielcy duchem”, „mniejsi” uciekają się do wykrętów, kłamstwa , nie oczekuję nic od ludzi kierujących się nienawiścią do których Ciebie zaliczam .

zresztą i tu nie potrafiłeś się ustrzec co tylko potwierdza ile w tobie jest fałszu...

ty niby ''wielki duchem''? od razu piszesz o ''mniejszych''?
daj sobie spokój gościu ...
nie oczekujesz nic od ludzi kierujących się nienawiścią?

facet-przeczytaj ostatnie zdanie z własnego postu hipokryto :]
ZNALAZŁEM TAKĄ OTO FORMUŁKĘ ...... PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDU I PRZEPROSIĆ POTRAFIĄ TYLKO " WIELCY DUCHEM " MNIEJSI " UCIEKAJĄ SIĘ DO WYKRĘTÓW I KŁAMSTW .... może teraz zrozumiesz ZNALAZŁEM ............. cienki BOLKU .

No właśnie o to mi chodzi Lucjanie ... wielcy duchem . Myślę , że Fobiczby też wstał dzisiaj lewą nogą :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
30 stycznia 2019r. o 18:19
~~Bananowy Tamaryszek napisał(a):
Jaanoo napisał(a):
falco napisał(a): tak się kończy bezmyślne pisanie ...;)
[img=1548866282_c3wjnz2.jpg][img=1548866291_49cqop1.jpg]

Przywódca żadnej polskiej partii nie wystąpił dotąd publicznie w roli biznesmena kierującego spółką, która inwestuje miliardy. Nie mieliśmy dotąd żadnego takiego przypadku, żaden Miller, Kwaśniewski czy Tusk nie zostali złapani na planach wzięcia MILIARDA kredytu i dywagowaniu o przewagach spółki z o.o. nad innymi formami działalności gospodarczej. To jest sytuacja bez precedensu w III RP.
Tu możesz poczytać np. o Tusku .... https://hnews.pl/index.php/2019/01/30/tusk-przerazony-mafiozo-ujawnil-cala-prawde-sprzed-lat/
2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 18:22
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):
fobiak napisał(a):
M21W2 napisał(a):

cienki BOLKU .

i znowu nie myślisz co piszesz ...''solidaruchu''

przecież to ty śliniłeś się na widok Wałęsy,to ty ściskałeś mu dłoń ...

a ja nawet nie myślałem o tym aby jeden dzień spędzić w szeregach ''s''
dlatego dzisiaj takim jak ty frustratom, śmieję się prosto w oczy...
Wałęsa vel ''bolek'' ma Nobla
Frasyniuk kiedyś z pewnego banku wyniósł pełną torbę kasy...przypomnisz ile?
dzisiaj ''bolek'' cokolwiek robi to jednak istniej ,Frasyniuk ma firmę a ty?

tobie zostało forum na ''bolcu'' i pisanie o swoim ''kombatanctwie'':]
i to właśnie jest twój ''płot''
jedyny...hahahaha

"bierz życie z każdym oddechem..."
19709
#Anonim19709 nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 18:34
[img=1548869678_hl4kkv6.jpg]
~~Pomarańczowożółty Ognik niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 18:39
Pannazdzieckiem napisał(a):
fobiak napisał(a): do M21W2

"Falco resortowe dziecko mający jakieś zwidy , skaczących przez płoty niespełnionych działaczy Solidarności syn komuszego oficera jest moim naturalnym przeciwnikiem , wszak w stanie wojennym zapewne byliśmy po innej stronie , może ja też się od niego zaraziłem , jak czytam jego posty skierowane do mnie widzę twarz z pianą na ustach . "

musisz byc zdrowo rypniety, jesli wygrzebujesz zwloki. nie masz zadnego dowodu na to, ze oficer byl komuszy, jesli wiesz co to znaczy. podobnie bredzisz o innej stronie, mozna byc za plotem, stoczniowcy byli, ty nie bo nawet plotu nie miales. dokonujesz sortowania po czasie, czego dokonac sie nie mozna, bo jedna "strona" miala druga u siebie jak i odwrotnie, czyli nie bylo stron. niczym sie nie roznisz od falco, wychowal cie system prl, byc moze nie tak jak falco ale macie te same korzenie, ani nie urwales sie z choinki ani z ksiezyca, nie zjawiles sie z innej "strony" bo ta inna strona jest tez dzieckiem prl i pzpr sobie ja wychowal tak aby po rodzinnemu usiasc do stolu i wypic kielicha. bolek to bolek, jest gruby a ty jestes cienki bolek.

No tak Fobiczny , ale proszę powiedz kto z nas nie jest dzieckiem PRL ? No może tylko Skornik i może Ksawery . W jakim piwie gustujesz Fobiczny , bo nigdy nie pytałem.

Wiesz co mi się podoba w Gierku , czytałem Przerwaną dekadę Rulewskiego , gdy byłem nastolatkiem i ten fragment o żydokomunie z Moskwy . Jaką różnicę robi Ci z kim się kłócisz ? Gierek kłócił się z Andropowem , Jaro dzisiaj z Merkel , a Bolo łazi w koszulce Stcholcmana i Bucholtza z napisem KONSTYTUCJA i oba głąby nie wiedzą co Konstytucja zawiera . Michalkiewicz napisał Konstytucję na dwudziestu sześciu kartkach A4 , wcale nie drobnym drukiem , a Kwachu podpisał dwieście dwudziesty paragraf dla żydowskiej mamony.

Kocham PRL , moje dzieciństwo i szanuję , jak Lucjana i Ciebie Fobiczny :)

Zawsze mi się wydawało , że to ja jestem tutaj antysystemowy wyznawca spiskowych teorii :D

Jak tak kochasz PRL i Lucjana to zrób mu loda bucu .
2900
#falco nieaktywny
30 stycznia 2019r. o 18:49
:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Bananowy Tamaryszek niezalogowany
30 stycznia 2019r. o 18:53
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=cX5koNvnoSg
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza