Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lista hańby PiS

~~Jaskrawożółta Kalmia niezalogowany
2 listopada 2018r. o 9:20
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/coraz-brutalniejsze-przestepstwa-imigrantow-2018-11
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kremowy Przegorzan niezalogowany
2 listopada 2018r. o 9:35
falco napisał(a):
skorn napisał(a): Nie tylko mundur mu nie przeszkadzał, ale i studia. Można więc śmiało założyć, że był mądrzejszy od ciebie. I wierzył. A nie sądze, by człowiek po studiach mający jakiś tam zmysł obserwacji i umiejętność analizowania rzeczywistości, nie widział wad krk.

Tobie po prostu nie chciało się chodzić na msze, tak samo, jak nie chciało ci się uczyć. No i jak ojciec zmarł w 92 r., to mogłeś całkowicie olać sprawę, bo nikt nad tobą nie stał. : )

Tak się robi psychoanalizę, janusz. HAHAHAHAHAH

piszesz moją biografię ? :]
ale fajnie że aż tak się dla mnie poświęcasz ...
no,no..znasz datę śmierci mojego Ojca ,piszesz o nim nawet pozytywnie a nie tak dawno ubliżałeś mu jak innym jemu podobnym mających to nieszczęście służyć w tamtych ,niepewnych czasach...
czy mnie nie chciało się chodzić na msze czy też uczyć to już jednak twoja forumowa fantastyka której przynajmniej teraz nie będę prostował ...
wolę czytać kolejne twoje ''psychoanalizy'':]

''magistrze'' pawełku ...
nie bierz się za psychoanalizę czyjąś bo może się okazać że twoją już ktoś inny mnie przedstawił a wtedy może być ci cholernie głupio ...;)

twój fart że ja nie łamię danego nawet przed laty słowa ...;)

cielebryta to hipokryta nie ma sensu jełopa analizować:D
17787
rysiekj23
2 listopada 2018r. o 12:26
PO SAME OBNIŻKI ROBIŁO
~Szarobiała Śnieguliczka niezalogowany
2 listopada 2018r. o 13:43
https://wiadomosci.wp.pl/krystyna-pawlowicz-wypisala-liste-roszczen-w-zwiazku-z-wizyta-angeli-merkel-6312571041461889a?amp=1

pisdzielski ...

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
2 listopada 2018r. o 18:07
''Ministerstwo Finansów wyraziło zgodę, by pieniądze z rezerwy przeznaczonej na realizację programu „Za Życiem” przesunąć na potrzeby SOP - informuje dziennik „Fakt”. Pieniądze potrzebne są do tego, aby wypłacić funkcjonariuszom Służby Ochrony Państwa ekwiwalent za nieotrzymanie służbowego mieszkania.

Pierwotnie SOP nie miała prawa do takich dodatków. Jednak w połowie roku znowelizowano prawo, wskutek czego pieniądze trzeba teraz wypłacić i ochroniarzom z SOP, i byłym BOR-owcom. Rząd szuka na to środków w budżetowych rezerwach. Na razie znalazł je w tej przeznaczonej na realizację programu “Za życiem”. Wynosi ona ok. 25 milionów zł.''

co wy na to ...y?
dojdzie jeszcze do tego że ten ''zawodowiec'' co to ostatnio nie wyhamował z ''broszką '' dostanie jeszcze premię...
dwa lata w ''służbie'' ale to ''zawodowiec'' bo wcześniej ...przez siedem lat rozwoził paczki ...hahahahaha
a żeby było jeszcze śmieszniej to ten ''fahowiec'' ma 26 lat ...

właśnie dostałem wiadomość - w kuj-pom. policjanci pracujący za biurkami dostali nakaz pracy jako ...''krawężniki''
ze względu na braki kadrowe związane z ''epidemią '' L-4 ;)

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
19709
#Anonim19709 nieaktywny
2 listopada 2018r. o 19:26
[img=1541183185_xzfjpqu.jpg]
2900
#falco nieaktywny
2 listopada 2018r. o 19:29
towarzyszu
jak w takim tempie będzie się rozprzestrzeniać obecna ''epidemia'' to ta twoja mapka migiem będzie musiała być zaktualizowana ...

:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
19709
#Anonim19709 nieaktywny
2 listopada 2018r. o 19:40
[img=1541184044_kcguwde.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza