Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4051
#MalaCzarna nieaktywny
21 lutego 2011r. o 22:48
chyba nie trzeba sprawdzać, ma dwie ręce, dwie nogi, ujdzie ;)

jutro dokończymy bajkę :)

spokojnej nocy :)

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 lutego 2011r. o 22:49
;)

No to ja Tobie tak... na dobranoc :*

~MC niezalogowany
21 lutego 2011r. o 22:54
to ja się poprawię :*

&feature=related
~ niezalogowany
21 lutego 2011r. o 22:59
:P :P :P

~ niezalogowany
21 lutego 2011r. o 23:03

'only' sobie dopowiedz ;)

jutro załatwiam pokoje :D
~ niezalogowany
21 lutego 2011r. o 23:07
Ale z oknem widokowym i z jacuzzi :> i ...... no może być sala komputerowa , młody pielęgniarz i zero zwierząt .... nawet szczurów :> :> :]

&feature=related
~ niezalogowany
21 lutego 2011r. o 23:10
nie wiem, jak z dostępem do sieci, ale na pewno dostaniemy białe, ładne kubraczki :D gratis :D

pa :)

~ niezalogowany
21 lutego 2011r. o 23:11
No i jeszcze coś dla fochnietego focha :) fochu ...drogi fochu ...bardzo drogi fochu ..... :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza