ano jak widze wszystkim dzis humorek dopisuje -capitanoss a ty gdzie bo ja tu w porcie siedze i czekam na ten masaz....jeszcze chwilka i uciekam poudawac ze pracuje .buuuuziole dla wszystkich :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Witaj Jowitka ... he he super , jak ja uwielbiam twoje bajanie :* no ale zaraz gdzież to ja znowu z Rybką poleciałam? :D ... ahoj Capitanosss :] ... cześć kochane kobitki... Ziemianka jak tam u ciebie ? ;) Rannusia a ty gdzie , znowu na nartach :D czy kurujesz się? :D oj a mnie cosik rozbiera i rozbiera i rozebrać nie może :D no no nie mysleć że Rybka bo to grypka mnie dopada :D Jowitka dawaj dalej tą bajankę bo ja to się nie nadaję do niczego dzisiaj :D
a witam ,witam .nie mysl ze cie to nie minie kazdy kicha i prycha :) no a jak masz problem z rozbieraniem to do capitanossa on dzis taki chetny :P :D !! trzymaj sie i nie daj grypsku.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.