Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

4085
#Plejadanka nieaktywny
20 września 2011r. o 1:06
http://www.proroctwa.com/przestroga.htm#

Dopisane 20.09.2011r. o godz. 01:06:

&feature=related

Lilith ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~- niezalogowany
20 września 2011r. o 14:44
nie mam zdania
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 września 2011r. o 22:02
~ napisał(a): Powiedzcie to na głos ;)

:D
Wasabi , Kruku , i Ty , nieznana Tyldo , widzę , że Wasze postrzeganie Stwórcy jest bardzo zbliżone do mojego. Zakosztowałem w życiu Jego miłości i nie potrafię się odwzajemnić ... ten niedosyt , wciąż nie wiem , gdzie jest Źródło , ale wiem , że jest ... Patrzalski , to do Ciebie :) Dobranoc Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7244
#Goldenhand nieaktywny
4 października 2011r. o 0:14
[img=1317680095_o0xcjk0.jpg]

Chcesz zmienić świat, zacznij od siebie. :*
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 października 2011r. o 14:20
~ napisał(a): ''Wezcie do reki teksty biblijne, które do was sprowadze i pozwólcie waszej duchowej swiadomosci
przesuwac sie po nich, to znaczy czytajcie oczami Prawdy, a NIE ROZUMEM, gdyz on przycmiewa wzrok i
oslabia wyczucie Prawdy.

Wówczas OKO Prawdy padnie na te urywki tekstu, które zawieraja Prawde,
majaca znaczenie dla terazniejszych i nadchodzacych czasów; gdyz Ja wloze to w wasze serca. A potem
bede to przez was wyjasnial, prostowal i poglebial. Sa to slowa Boze, odebrane z Ducha Prawdy przez
wielkich proroków i oswieconych, przeznaczone dla dzisiejszych i nadchodzacych czasów.''

Ewangelia Jezusa

A przepraszam a od kiedy jest ewangelia Jezusa? :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
4 października 2011r. o 17:14
(...)

Zmoderowano 04.10.2011 godz.21:09 - powód: cytowanie i złośliwości (sentinel)
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 października 2011r. o 19:01
Są cztery Ewangelie w nowym testamencie Mateusza Marka Łukasza i Jana oni spisali dzieło Jezusa ale On swojej Ewangelii nie ma a ty podałeś jakiś tekst wyrwany z kontekstu i jako dane podałeś Ewangelia Jezusa :D

Zmoderowano 04.10.2011 godz.21:13 - powód: złośliwości :) (sentinel)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
7345
#Qfalagupagu nieaktywny
4 października 2011r. o 22:35
TOjsienka napisał(a): Są cztery Ewangelie w nowym testamencie Mateusza Marka Łukasza i Jana oni spisali dzieło Jezusa ale On swojej Ewangelii nie ma a ty podałeś jakiś tekst wyrwany z kontekstu i jako dane podałeś Ewangelia Jezusa :D Zmoderowano 04.10.2011 godz.21:13 - powód: złośliwości :) (sentinel)

]a piata jest Barabasza gwoli scislosci
a Ty ciagle wtracasz swoje 5 gr ktore tak naprawde nic nie wnosza ...

Lee Oswald dlaczego nie urodziłeś się w polsce 20 lat później ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza