Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Religia

~giareli niezalogowany
19 września 2011r. o 17:10
~dejot napisał(a): bog jest bogiem kazdy powinien mniec w sobie wewnetrznego boga ktory bedzie mu pomagal wybierac sluszne decyzje w zyciu...a co do watykanu to wolal bym sie nie wypowiadac ale to co oni wyrabiaja ze swiatem to jest masakra no choćby wojny w iraku itd ,reszte sobie poszukajcie w zrodlach pozdrawiam :>
to jest sluszna odpowiedz na wasze cale zlo temat uwazal bym za zamkniety...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 września 2011r. o 17:24
~giareli napisał(a):
[...] watykanu to wolal bym sie nie wypowiadac ale to co oni wyrabiaja ze swiatem to jest masakra no choćby wojny w iraku itd ,reszte sobie poszukajcie w zrodlach pozdrawiam :>

to jest sluszna odpowiedz na wasze cale zlo temat uwazal bym za zamkniety...

Tak, to jest odpowiedź na pytanie skąd to cale zło ;)
''Kto ma uszy niech słucha (...)'';)
~ niezalogowany
19 września 2011r. o 17:41
''Wezcie do reki teksty biblijne, które do was sprowadze i pozwólcie waszej duchowej swiadomosci
przesuwac sie po nich, to znaczy czytajcie oczami Prawdy, a NIE ROZUMEM, gdyz on przycmiewa wzrok i
oslabia wyczucie Prawdy.

Wówczas OKO Prawdy padnie na te urywki tekstu, które zawieraja Prawde,
majaca znaczenie dla terazniejszych i nadchodzacych czasów; gdyz Ja wloze to w wasze serca. A potem
bede to przez was wyjasnial, prostowal i poglebial. Sa to slowa Boze, odebrane z Ducha Prawdy przez
wielkich proroków i oswieconych, przeznaczone dla dzisiejszych i nadchodzacych czasów.''

Ewangelia Jezusa
~j141 niezalogowany
19 września 2011r. o 17:48
Jeżeli przyjdzie Bóg na ziemię -Czy znajdzie wiarę ? Mam nadzieję ,że ci którzy sprzeczają się ,że Boga nie ma gdzieś w głębi serca chcą Go znaleźć .
~ niezalogowany
19 września 2011r. o 17:51
Bóg jest tu od zawsze a Ci którzy Go szukają , znajdą .Wolna wola , pamiętajmy.Kto czego szuka, to właśnie dostaje ;)
~Patrzalski niezalogowany
19 września 2011r. o 21:47
~ napisał(a): Kto czego szuka, to właśnie dostaje ;)

Nie prawda!
Ja szukałem stu złotych i guzik dostałem .Próbowałem więc sobie je wymyślić ,też nic z tego mi nie wyszło.
A wymyślony przez człowieka Bóg ,ma się doskonale i zniewala umysły milionom homo sapiens ;p
~ niezalogowany
19 września 2011r. o 21:52
To ja pozostanę w ze swoim Bogiem :)a Ty idź dalej szukaj tych stu złotych i nie wracaj dopóki nie znajdziesz :P

Gośka M.
~BASIA niezalogowany
19 września 2011r. o 22:59
~ napisał(a): Bóg jest tu od zawsze a Ci którzy Go szukają , znajdą .Wolna wola , pamiętajmy.Kto czego szuka, to właśnie dostaje ;)

PRAWDA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza